Green Holidays-csőd: az államból is lehet alperes

Több hatósági vizsgálat is folyik az ügyben.

2017. szeptember 13. 20:41

A cikk folytatása...Friss hírek
Napi horoszkóp - november 20 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
A kormányszóvivő lett az elnöki párt vezetője Franciaországban Christophe Castaner francia kormányszóvivőt választotta meg szombaton vezetőjének Emmanuel Macron államfő pártja, a Köztársaság lendületben (LREM).
Így rombolja a testet a stressz A stressz folyamatos feszültség vagy idegesség, amely a szervezet válaszreakciója egy vagy több tartós negatív ingerre. A stressznek nem csak pszichés megnyilvánulásai vannak, hanem a test működésére is hatást gyakorol. Sokszor akkorát, ami már... ...
Összeomlott Merkel tervezett koalíciója Kilépett a koalíciós tárgyalásokból az egyik párt. Új választás is jöhet, és az is lehet, hogy Merkelnek ezzel annyi.
Átnevezte a főügyészséget a Közös Ország Mozgalom Pár percre Mészáros Lőrinc meggazdagodásáért felelős Legfőbb Ügyészség lett a neve.
Kilencvenéves lett Lator László Ahogy egy interjúban mondta, nem eldöntötte és kimondta magától, hogy költő lesz, hanem egyszerűen elkezdett verseket írni

Top hírek:
Jeleket küldött az eltűnt tengeralattjáró Hét, sikertelen műholdas hívást kapott az argentin védelmi minisztérium szombaton.
Pont a netre csatlakozott egészségügyi eszközöket támadják A digitális adatok, az internetre csatlakoztatott eszközök az egészségügyben lehetnek a jövő legnagyobb kibercélpontjai?
Mennyei almás rétes, ahogy Ausztriában készítik: ropogós tészta, csodás töltelék Az Apfelstrudel, avagy szomszédaink almás rétese méltó vetélytársa a miénknek.
Rubint Réka: Genetikai selejtnek neveztek! Rubint Réka zsúfolásig megtöltötte a Budapesti Corvinus Egyetem előadótermét. A 39 éves, háromgyerekes édesanyára fő­leg fiatal lányok voltak kíváncsiak. A kicsit több mint egyórás beszélgetés fő témája az volt, hogy a fitneszlady hogyan és mennyi idő alatt vált személyes márkává. Ám közben sok érdekesség is kiderült Rubint Réka múltjából.
"Igazságtalanság magasiskolája" - Az X-Faktor kiesője miatt háborognak a nézők Ez történt az X-Faktor utolsó előtti adásában.
Tóth Gabi: Nem hiszem, hogy Vera kimérten fog majd véleményezni Szerintük nem lesz furcsa, hogy egy műsorban szerepelnek, mivel már rengeteg mindent megéltek közösen.