Lemondott a Momentum pénzügyi igazgatója

2017. szeptember 13. 20:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Civiltörvény - Momentum: a népszavazás csak másodlagos "Egy hónapokig tartó és sikeres akció meghátrálásra kényszeríti a kormányt."
A Momentum mint a Fidesz konkurenciája Bár finoman szólva sem vagyok lelkes híve a Momentumnak, racionális magyarázatot keresek arra, miért ennyire elutasító a párt egy Jobbik nélküli ellenzéki szövetséget illetően. Úgy tűnik, van ilyen m...
Az ellenzéki pártok többsége részt vesz Gulyás Mártonék választási naggyűlésén A Jobbik mellett kimarad a buliból a Momentum is.
Népszavazás: az Alkotmánybíróságé lehet a végső szó? Trócsányi László nem zárja ki, hogy az Alkotmánybíróság mondja ki a végső szót, hogy lesz-e a népszavazás a civiltörvényről. A Momentum szerunt napokon belül indul az aláírásgyűjtés.
˝Ez egy Ninja-momentum˝ - kiugrott vállal sem adta fel a versenyt Olivér A fiatal parkouros, Kovács Olivér, aki Majka szerint inkább tűnik popsztárnak, mint ninjának, az epizódfinálé első akadályánál, az acélliánnál kiugrasztotta a vállát. Ennek ellenére nem adta fel ...
A Remény-tervről indít kéthetes plakátkampányt a Momentum Így reagálnak a kormány sorosozó plakátjaira.

Fekete-Győr még mindig nem akar beállni Juhász mögé, vitázni se, de egy kávéra bármikor kapható Folytatódik a csörte a Momentum és az Együtt elnökei között.
Fideszes képviselőből lett jobbikos, 2018-ban pedig momentumos jelölt lesz Körömi Attila Sajátos életúttal rendelkező politikai kalandort igazolt le a Momentum Pécsett.
Momentum: egyéni jelöltre is szavazhassanak a határon túli magyarok Fekete-Győrék nemzetpolitikáért felelős tárca nélküli minisztert is kineveznének.
Nem azt bántam meg, hogy kiléptem a Fideszből, hanem azt, hogy be Lakatos Béla, Ács polgármestere, nyíltan vállalja cigány származását, 2015-ben lépett ki a Fideszből, miután besokallt Orbán cigányozó beszédétől. Sikeres polgármester, aki 2018-ban a Momentum támoga...
Tovább bomlik a Momentum Most a titkár hagyta ott az álomgyilkos egyletet.
PestiSrácok: pár hónapnyi asszisztenskedésből váltana miniszterelnöki pozícióra a Momentum elnöke A PestiSrácok a Momentum elnökének, Fekete-Győr Andrásnak a nyilvános LinkedIn-profilját elemezve arra jutott, a nyugati tapasztalatokkal rendelkező, versenyszférában is jártas, világlátott, és a jövő...