Államtitkot sérthetett Németh Szilárd

A fideszes alelnök elmondta, mi hangzott el a nemzetbiztonsági bizottság keddi, zárt ülésén.

2017. szeptember 13. 20:26

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Nocsak, blöff volt a Soros-vizsgálat A máskor buzgón/szolgálatkészen sorosozó Németh Szilárd most magától egyszer sem ejtette ki a száján a milliárdos nevét.
Németh Szilárd elment a köztévébe és panaszkodott egy sort az LMP-re A fideszes politikus úgy tudja, hogy az ellenzék hétvégén a Gödörben beszélte meg a hétfői napirendet.
A Soros-tervet hajtják végre Az ellenzéket az ország biztonsága nem érdekli, csak az, hogy a jövő évi választáson hatalomra kerüljön. Erről Németh Szilárd beszélt, azzal kapcsolatban, hogy a baloldali pártok megszavazták a kötele...
Lendvai Ildikó: Rezsi- és nőfelelős Itt van nekünk Németh Szilárd, aki mindenhez ért, rendíthetetlen híve a hagyományos családerkölcsnek. Általában is rendíthetetlen híve mindennek, amit Orbán Viktor gondol.
Teljes nyugalommal hazudta a csepeliek szemébe Németh Szilárd, hogy a kormánytól kaptak 1,7 milliárdot Még táblára is nyomtatták a hazugságot. A vicc az, hogy talán nem egyeztettek, ezért a táblát a másik oldalról tartó csepeli fideszes polgármester mást hazudott a Facebookon.
Értelmetlen infografikák: Németh Szilárd óvodái

Vitakultúra Érdeklődéssel vártam Németh Szilárd és Molnár Zsolt vitáját, mert régen ült két pártkatona a stúdióban, hogy eszmét cseréljen.
Demeter Márta élete első szexista beszólását Németh Szilárdtól kapta Vannak még tartalékok a Pharaon-ügyben: hét másik személy is magyar állampolgárságot kért Pharaonnal egy időben Demeter Márta mindennek utána fog menni. Az LMP politikusa a Heti Válasznak beszélt a ...
Németh Szilárd: Csepel fogadja be a leverésre ítélt francia keresztet Egy bretagne-i kisvárosban lévő, Szent II. János Pál volt pápát ábrázoló szoborról eltávolítandó kereszt befogadására tett javaslatot Borbély Lénárd csepeli polgármesternek írt levelében Németh Szilá...
Bangóné maga festi a haját, de az megijeszti, hogy Németh Szilárd éjjel is vele foglalkozik Az MSZP-s képviselő a 444-nek beszélt a Fidesz alelnöke által összeállított kamu képgyűjteményről és a ruhavádakról.
Németh Szilárd 2013-as fotókkal akarta egészen abszurd módon lejáratni az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikót A Fidesz alelnöke olyannal próbálkozott, ami még a magyar politikai életben is egészen kivételes. Korábban arról írt, hogy éjjel az ágyában a gyereknemzésre és Bangónéra gondolt. Mi lehet ennek a vége...
Németh Szilárd már azt is letagadja, hogy a Fidesz régen milliókat kapott Sorostól A rezsibiztos szerint nemzetbiztonsági kockázat, ha egy párt pénzt kap Sorostól. Kivéve, ha ez a párt a Fidesz.