Hatan meghaltak egy idősek otthonában áramhiány miatt

A viharrá gyengült Irma okozta a meghibásodást.

2017. szeptember 13. 20:39

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Rendőr fosztogatott az Irma hurrikán miatt üresen hagyott házban Amíg az idős háztulajdonos a kórházban agonizált, a rendőr begyógyszerezte magát Floridában.

Friss hírek
Oroszország tovább akadályozza az ENSZ munkáját Oroszország megvétózta pénteken a japán javaslatot is a szíriai vegyifegyver-támadásokat vizsgáló bizottság mandátumhosszabbításáról, miután előző nap az amerikai kezdeményezést is elvetette.
Eltűnt ez a tengeralattjáró a teljes személyzettel - fotók Két napja megszakadt a kapcsolat az Argentína déli partvidékén 44 fős legénységgel hajózó San Juan német gyártmányú tengeralattjáróval - jelentették be pénteken. Az argentin haditengerészet archív képeket adott közre a tengeralattjáróról.
Súlyos tömegbaleset volt Bulgáriában Vak emberek egy csoportja tartott haza a kirándulásból, teherautóval ütköztek.
Íme, a világ legbénább rablói - videó Lehet, hogy valamelyik eset ismerős lesz, de így együtt nagyon üt.
Sok a 65 év feletti bűnöző Japánban Sokan a szegénység és a hajléktalanság elől "menekülnek" a börtönbe.
A Tengerészgyalogság elnézést kér, amiért egy gigantikus faszt rajzolt az égre

Irma, te édes - Tündérmese helyett abszurd komédia a Turay Ida Színházban Alexander Breffort és Margauerite Monnot musicalje egy utcalány és kedvese pikáns történetét meséli el, akik akár boldogan is élhetnének, de mégsem. Vagy igen? [...] Bővebben!

Top hírek:
Döcögve mennek előre a brexit-tárgyalások Az EU nem igazán kész a kompromisszumra.
Milliókra büntették a világ második legfiatalabb milliárdosát Ittas vezetésen kapták, de így is olcsón megúszta.
Hat bombázót küldött ma Moszkva az Iszlám Állam ellen Hat Tu-22M3-as hadászati bombázó mért légicsapást az Iszlám Állam (IÁ) objektumaira a szíriai Abu-Kemál város közelében közölte pénteken az orosz védelmi minisztérium.
A kenyai rendőrség könnygázgránáttal támadta meg az ellenzéki vezetőt Legalább hárman meghaltak az incidensben.
Órák kérdése és leváltják a 93 éves diktátort Elfogyott a levegő Robert Mugabe körül. A hadsereg az elnök körüli bűnözőkről beszél.
Kínai elektromos autógyártásra fókuszál a Daimler Az idei jó eredmények után a kínai piacon bizakodással tekint jövő év elé a Daimler, ahol az elektromos autókra összpontosítja fejlesztési erőfeszítéseit - jelentette ki a kantoni autószalonon Hubertus Troska, a német autóipari konszern kínai érdekeltségének igazgatója.