Ittas vezetésen kapták Nagy Lászlót

A Veszprém klasszis kézisét az Istenhegyi úton igazoltatták. Sem a játékos, sem klubja nem nyilatkozott az ügyről.

2017. szeptember 13. 21:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Feszült meccsen veszprémi vereség a PSG ellen Nagy László visszatért, de ő sem tudott segíteni.
Nagy László: Jönnek a fiatalok ezerrel A Barcelonában 19 évesen debütáló átlövő játéka továbbra is kérdéses a PSG ellen.
Nagy Lászlótól kérdezhetnek a HáziPatika.com olvasói Egy nem mindennapi élő interjúra invitáljuk olvasóinkat szerda délután: a HáziPatika.com vendége lesz ugyanis a magyar és a nemzetközi kézilabda ikonikus alakja, Nagy László. A világklasszis sportolón...
Ligetvári Patrik az új Nagy Laci A 202 centis, 21 éves átlövőben, Ligetvári Patrikban találta meg a Veszprém kézilabdacsapatának edzője, Ljubomir Vranjes a hüvelykujjtörése miatt nélkülözött klasszis, Nagy László helyettesét.  Sz...
Simicska városa is megadóztatja a plakátokat A vállalkozó szűkebb hazája, Veszprém lecsap Simicska kedvenc iparágára: megadóztatja a plakátolást.
Ombudsman: Kevés volt a panasz Veszprém megyében Három szóbeli panasszal fordultak állampolgárok az Alapvető Jogok Biztosának Hivatalához a szerdai veszprémi fogadóórán - mondta az alapvető jogok biztosa a helyetteseivel tartott kétnapos Veszpré...

Meggyőző idegenbeli sikerek A Telekom Veszprém a Dabas vendégeként nyert 39-21-re, míg a MOL-Pick Szeged a Ceglédet győzte le.
Peák és benkó győzött a Veszprém Crosson
Vranjes nem szégyelli, hogy a Veszprém kétszer kikapott a PSG-től Nem fogják lógatni az orrukat a veszprémi kézisek, hanem még keményebben dolgoznak majd a sikerekért.
Két megyében és összejöttek a szerelmesek Veszprém és Fehérvár összefogott, hogy mindkét város színpadán legyen Jövőre veled, ugyanitt.  [...] Bővebben!
Vranjes első veresége A magyar kézilabda erejét jelzi, hogy a Bajnokok Ligájában érintett férfi- és női csapataink szinte tét nélküli meccseket játszottak a hét végén. A Fradi és a Győr női csapata már biztos továbbjutókén...
Kézi BL: Párizsban vívott csúcsrangadót a Veszprém Két, a végső győzelemre is esélyes együttes csapott össze a francia fővárosban.