2025-től palackposta lesz a Voyager-1 űrszonda

A 40 évvel ezelőtt felbocsátott szonda mára 21 milliárd kilométerre került a Földtől.

2017. szeptember 13. 20:46

A cikk folytatása...Friss hírek
Óriási bakit követett el az Uber, lehet, hogy az eddigi legnagyobbat Csak a héten derült ki, hogy tavaly 57 millió felhasználó és amerikai sofőrök adatait is ellopták az Ubertől, majd a vállalat "valahogyan" megegyezett a hackerekkel. A Kaspersky Lab szerint amit a cég tett, annak csúnya következményei lehetnek: fellekesülhetnek a hackerek.
Ikertestvére bőre mentette meg egy megégett férfi életét Ikertestvére bőrének átültetésével sikerült megmenteni egy súlyosan megégett férfit Franciaországban.
Jöhet a Windows 10-be az a funkció, ami az Apple gépein már régóta jól bevált videó Az Apple számítógépeinek egyik leghasznosabb funkciója a Spotlight kereső most egy nagyon hasonló funkciót tesztelnek Windows 10-en.
Nem vicc: gőzrakétával repülve bizonyítaná, hogy a Föld lapos A kaliforniai limuzinsofőr szombatra tűzte ki a felszállás napját.
Ez tényleg jó hír: jövőre jöhet az iPhone X olcsóbb változata Lehet, hogy nem iPhone X-nek fogják hívni, viszont sok mindent megtarthat a jubileumi iPhone újdonságaiból: a szakértők úgy vélik, egyértelműen benne van a pakliban egy iPhone X-változat, ami valamivel pénztárca barátabb lenne.
Munkahelyi Facebook helyett itt egy sokoldalú ingyenes alternatíva Az alábbi alkalmazást ingyenes Slack-alternatívaként is emlegetik, mindenesetre sokféle lehetőséget kínál a munkahelyi együttműködéshez.

Fél évszázaddal ezelőtt repült az első holdrakéta 1967. november 9-én, reggel hétkor szakadt el először a földtől a NASA Saturn-V-ös rakétája. A Hold-küldetések előfutárára, az Apollo-4-re emlékezünk.

Top hírek:
Előkerült a semmiből még 13 német farkasfalka Már hatvan falkára nőtt a Németországban élő farkasok száma, az elmúlt egy évben 13 új falkát észleltek.
Újabb engedményt tesztel a Twitter, még ha marad is a 280 karakter Több karakterszámot növelő engedménnyel is élt az elmúlt hetekben a Twitter, de most egy olyan funckiót tesztel, ami a 280 karakteres bejegyzéseken belül több tweetet is engedélyez mutatjuk hogyan.
Vége a dalnak: szombaton nekiállnak bebizonyítani, hogy mégis lapos a Föld Mintegy 550 méter magasra szeretne eljutni saját építésű, gőzzel hajtott rakétájával egy amerikai laposföld-hívő férfi, hogy bizonyítsa, valóban lapos a Föld.
Munkahelyi Facebook helyett itt egy sokoldalú ingyenes alternatíva Az alábbi alkalmazást ingyenes Slack-alternatívaként is emlegetik, mindenesetre sokféle lehetőséget kínál a munkahelyi együttműködéshez.
Ilyen segítséget talán még sosem kaptak a rosszul alvók Mintha csak gyerekkorunk alvóállata tért volna vissza a Somnox nevű alvást segítő robotban.
Európa a kapuban Az európai űripar kész bekapcsolódni a távoli világűr kapujának tekintett Deep Space Gateway programba.