Elsőként lőnélek le, ha lenne fegyverem.

Ezt egy angol rendőr mondta egy fekete férfinak. Felfüggesztették.

2017. szeptember 13. 21:19

A cikk folytatása...Friss hírek
26 étterem kapott Michelin-csillagot az Ibéria-félszigeten Az Ibériai-félszigeten 26 újabb étterem kapott Michelin-csillagot idén, ezek közül 24 Spanyolországban, kettő Portugáliában található.
Napi horoszkóp - november 24 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Egy tampon elég lehet a a női rák szűrésére Egy nap elérhető lesz egy tamponos teszt, melynek segítségével a magas kockázati körbe tartozóknál korai stádiumban felfedezhető lesz a petefészekrák - állítják a Virginiai Egyetem kutatói. ...
Súlyosbították a Ferencváros büntetését A Magyar Labdarúgó Szövetség fellebbviteli bizottsága csütörtökön 10 millió forintra súlyosbította a Ferencváros pénzbüntetését a Debreceni VSC elleni bajnoki találkozón történt rendbontás miatt.
Morvai: Sajnos csalódhattak az emberek a Jobbikban Nem biztos, hogy vállalna Morvai Krisztina jobbikos EP-képviselő egy újabb ciklust Vona Gáborékkal, mivel elmondása szerint "csak olyasmit vállalok, ami egyezik az elveimmel
Miért egészségtelen az arcszőrzet? Az arcszőrzet, a szakáll a férfidivat megkerülhetetlen eleme. Ám most megkérdőjeleződni látszik a létjogosultsága. Több szakértő is úgy véli, a dús arcszőrzetnek leginkább a baktériumok örülhetnek. ...

Top hírek:
A Soros-tervvel humorizál a következő BagiNacsa-show Nacsa Olivér konzervatív fiúnak tartja magát, és szerinte jól helyen van a közszolgálati tévén a műsoruk, mert ott kevéssé elvárás a bulvárosodás, és nyugodtan nyúlhatnak közéleti témákhoz.
Olaszország mégsem tűnt el a migránsok térképéről 1100 illegális bevándorlót mentettek meg gumicsónakokból a Földközi-tengeren szerdán.
Ki is a szép és titokzatos Putyin-ellenlábas? Az orosz Kszenyija Szobcsak lenne a Putyin elnök ellen induló egyik jelölt. Az e heti HVG végigveszi 35 évének történetét, és motivációit. Úgy tűnik, ugyanakkora eséllyel lehet álellenzéki operettjelölt, mint Putyin valódi politikai ellenfele.
Bakondi: egyelőre nincs szükség újabb kerítésre Magyarország csak abban az esetben kezdené meg a határvédelmi kerítés meghosszabbítását vagy új építését, ha az illegális migráció fő iránya tartósan áttevődne más, a román vagy az ukrán határszakaszra - jelentette ki a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója csütörtökön az M1 aktuális csator...
Szülő nőt mentettek a tengeren Az olasz parti őrség egy civil szervezettel együtt mentette ki a nőt egy gumicsónakról.
“Helyteleníti ön, hogy a lezsidózott zsidó szervezeteket zsidózhatják?” Tamás Gáspár Miklós szerint ezt jelenti orbáni nyelven a civiltörvény népszavazási kérdése. Szerinte ma Magyarországon szélsőjobboldali rendszer van, ahol nincs ellenzék, mert nem is lehet.