Iskolai lövöldözés Amerikában, egy halott

Az elkövetőt elfogták.

2017. szeptember 13. 21:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Még mindig a Thor tarol Amerikában Több mint 200 millió dollárt hozott a film.
Külföldi ügynökként regisztrál az RT Amerikában Válaszul az orosz törvényhozás külföldi ügynöknek minősítené a közösségi portálokat is.
Amerikába jöttünk, mesterségünk címere ... Két Amerikában élő magyar színésznő migrációról szóló produkciója mutatkozik be a New York-i Off Broadway egyik legjelentősebb színpadán.  [...] Bővebben!
Eltűnt a bőröndje? Ne aggódjon, más még megveheti! Naponta százezer csomag veszik el a világ polgári repülőterein, vagy kerül eredeti úti céljától távolabbra. Hogy ezekkel mi történik? Amerikában pl. vagy eladják, vagy elárverezik őket. A Kossuth Rádi...
Megjöttek az első képek Kasza Tibiék álomesküvőjéről Amerikában, a Grand Canyon legszebb pontján, magyar anyakönyvezető előtt esküdtek meg.
Megnevezték a szexuális zaklatással vádolt színházigazgatót Egy ma már Amerikában élő táncos élő adásban mesélte el, hogyan alázta meg és zaklatta 18 éves korában a rendező. Aztán kimondta Kerényi Miklós Gábor nevét.

Közel négyszáz dollárért te lehetsz a munkásosztály hőse Amerikában A kapitalizmus és a demokrácia ellenzéséhez nincs is jobb, mint egy százezer forintos szélsőbaloldali kabát!
Az ELTE óvónőképzőjén is felmerült a szexuális zaklatás gyanúja Az ELTE-n oktató tanárokról derülhet ki, hogy az intézmény dolgozóit és hallgatóit zaklatták szexuálisan adta hírül az Index. Az Amerikában kipattant Weinstein-botrány nyomán hazánkban is több molesz...
Csak úgy röpködnek a csúcsok Amerikában Jó hangulat uralkodik ma az amerikai tőzsdéken, a vezető részvényindexek mind erősödést mutatnak tegnapi záróértékeikhez képest. Ha ez így megy tovább, nap végére a Dow új csúcson zárhat.2015 óta nem....
42 év után került elő egy eltűnt nő Amerikában
A Fed döntése után is maradt a jó hangulat Amerikában Jó volt szerdán a hangulat a nemzetközi részvénypiacokon annak köszönhetően, hogy a vállalatok sorra tettek közzé az elemzői várakozásokat meghaladó negyedéves beszámolókat. A tengerentúlon az...
Gyilkosságokra bujtogattak orosz eredetű Facebook-csoportok Amerikában Oroszország elemzők szerint a Facebook segítségével akarja egymásnak ugrasztani a szélsőséges politikai csoportokat.