Duterte nem enged drogellenes törekvéseiből

Rodrigo Duterte nem viccel, ezúttal a drogellenes kampányát vizsgáló bizottságot intézte el. A Fülöp-szigeteki parlament ugyanis nagyjából ötezer forintnak megfelelő összegre csökkentette az ország drogellenes kampányát vizsgáló emberi jogi bizottság 2018-as költségvetését.

2017. szeptember 13. 21:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Így ünnepelte platinalakodalmát a brit királyi pár Megtartotta platinalakodalmát II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg. A királyi pár 70 éve házas, ami egyedülálló a brit történelemben. Arról, hogy hogyan ünnepelt a brit királyi pár, Micski Marianna p...
II. Erzsébet új portréval ünnepli 70. házassági évfordulóját A 91 éves királynő és a 96 éves Fülöp herceg között még most is nagy az összhang.
Így ünnepel Erzsébet királynő Az angol monarchia évezredes történetében példátlan évfordulóra készül a londoni udvar: platinalakodalmát, vagyis 70. házassági évfordulóját ünnepli hétfőn a 91 esztendős II. Erzsébet királynő és 96 é...
Dianát szívből gyűlölte Fülöp herceg - Már ennyitől az idegbaj kerülgette Sohasem kedvelte a szívek hercegnőjét egykori apósa.
Fülöp herceg nem Károlyt szánja a trónra - Meglepő, kinek adná a koronát Fiát egyáltalán nem tartja alkalmasnak az uralkodásra.
Duterte nem válaszol hülyeségekre Pláne nem külföldieknek. A Fülöp-szigeteki elnök ezúttal a kanadai miniszterelnökre gurult be.

Erről beszélgetett Trump és Duterte Az amerikai elnök Rodrigo Duterte Fülöp-szigeteki államfővel tárgyalt hétfőn Manilában, ahol a Délkelet-ázsiai Országok Szövetségének csúcstalálkozója zajlik.
Duterte énekelt Trumpnak A Fülöp-szigeteki elnök duettezett Trump tiszteletére.
Rodrigo Duterte most az ENSZ-t fenyegette meg A nemzetközi szervezet jelentéstevőjét pofozná fel.
Új emírje van az Iszlám Államnak Új délkelet-ázsiai "emírje" van az Iszlám Állam terrorszervezetnek - közölte a Fülöp-szigeteki rendőrség parancsnoka hétfőn. A malajziai Amin Baco elődjével, a Fülöp-szigeteki Isnilon Hapilo...
Erzsébet királynő szenved, férje kikapcsolódik Egy bájos sandringhami farmházban tölti nyugdíjas évei első heteit Fülöp herceg. A brit uralkodó, II. Erzsébet férje augusztusban vonult vissza a közélettől végleg, azóta a norfolki birtokukon a Wood ...
Kiloccsant a víz, két halálos áldozattal járó tömegverekedés lett belőle Bandaháború tört ki egy fülöp-szigeteki börtönben.