Szerencsétlen balfácánnak nevezte a debreceni rektor a Putyin kitüntetése ellen tiltakozókat

Felesége főztjével példálózott Szilvássy Zoltán, aki szerint az ilyen konfliktusoknak mindenképpen van következménye.

2017. szeptember 13. 21:41

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Zeman: Az EU és Oroszország vessen véget a kölcsönös szankcióknak Milos Zeman cseh elnök Szocsiban Vlagyimir Putyin orosz elnökkel tárgyalt.
Putyin helyére tör az orosz Paris Hilton A Kreml ura egykori mentorának lánya is indul a jövő évi államfőválasztáson.
Ha érdekli a Kreml lelki világa, látnia kell, ahogy kisiskolások énekelnek Putyinról Látszik, hogy ismét közeledik az orosz elnökválasztás, újra készülnek a Vlagyimir Putyint államfőt éltető videóklipek. A kínálatból toronymagasan emelkedik ki az a klip, ahol katonaruhába öltöztetett...
"Zsák a foltját" - mondja Gyurcsány az Orbán-Putyin barátságról "Magyarország az EU szövetségese, nem Oroszországé."
Litvánia az ötödik ország, amely beutazási tilalommal sújtja Putyin belső körét Méghozzá egy olyan törvénnyel, amelyet Putyin ádáz ellenségéről, a gyanús körülmények között elhunyt Magnitszkijról neveztek el.
Putyin tárgyalni fog a szakadárok vezetőivel a fogolycseréről Az orosz elnök ígéretet tett arra, hogy tárgyalni fog a Kelet-Ukrajnában önhatalmúlag kikiáltott donyecki köztársaságok vezetőivel az ukrajnai válság során foglyul ejtett emberek cseréjéről.

Putyin Amerikában így áll bosszút egy volt KGB-tiszt a Szovjetunió bukásáért Egy dokumentumfilm szerint Vlagyimir Putyin bosszúhadjáratának az eddigi csúcspontja a 2016-os amerikai elnökválasztásba való beavatkozás volt, de nem valószínű, hogy itt meg fog állni.
Putyin és Erdogan egyetértett a szíriai politikai rendezés szükségességében Oroszország és Törökország egyetért abban, hogy növelni kell a szíriai politikai rendezést célzó erőfeszítéseket jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök, miután hétfőn Szocsiban több mint négyórás...
Putyin és Trump második találkozóján megy a hiszti Az oroszok szerint az amerikaiak nem elég rugalmasak, ezért most elmaradt a találkozó.
Putyin: Trump jól nevelt és kellemes az érintkezésben és a közös munkában" Az orosz elnök nem ismerte el, hogy beavatkozott az amerikai választásba.
Vietnami népviseletben futott össze Putyin és Trump Egy vietnami nemzetközi csúcstalálkozón. Csak pár szót váltottak.
Putyin: Washington beleszólhat az orosz elnökválasztásba Vlagyimir Putyin szerint az Egyesült Államok problémákat akar teremteni az orosz elnökválasztáson