Sportos nevet kapott Serena Williams gyereke

Sportos nevet kapott a 23-szoros Grand Slam-győztes teniszező kislánya. A családnak Beyonce is jókívánságokat küldött.

2017. szeptember 13. 21:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
11 éve ebben a villában lakott, most megvette Az új tulajdonos: Serena Williams. Nem rossz kecó.
Családbővítésben sem marad el Messi Ronaldótól A sportrajongók kapkodhatják idén a fejüket, kedvenceik sorra jelentik be, hogy újabb baba érkezik hozzájuk. Elsősorban a focisták és a teniszezők húztak bele a családbővítésbe. Előbbi sportágban No­v...
Serena Williams megmutatta öthetes kislányát - Bűbájos videót posztolt a teniszezőnő Így puszilgatja Serena Williams tündéri kislányát.
Egy hónapja szült, máris címvédésre készül Serena Williams meg is kezdte az edzéseket.
Elkelt Serena  Hatalmas esküvőt tartott a teniszcsillag Amerikai celebek tömkelege vett részt a 23-szoros egyéni Grand Slam-bajnok teniszező, Serena Wil­liams és a Reddit társalapító, Alexis Ohanian New Orleans-i esküvőjén.
Federer hibátlanul zárt a csoportban, Zverev búcsúzott A 19-szeres Grand Slam-győztes és az amerikai Jack Sock jutott legjobb négy közé a tenisz-világbajnokságon.

Milliókért pezsgőzik Beyoncé Nyaralásukon sem nélkülözi a luxust Beyoncé és Jay-Z. Miami üdülésüket egy jachttúrával fűszerezték meg. Fedélzeti medencében hűsöltek, saját séf főzött rájuk, s a világ egyik legdrágább pezsgőjéből k...
VÉGRE! Friss fotókon Beyoncé ikrei Az énekesnő eddig csak egyetlen képet osztott meg az újszülött csöppségekről, most viszont friss fotókon nézheted meg, milyen édesek az 5 hónapos ikrek!
Friss fotókon Beyoncé ikerbabái: A születésük óta nem láttuk őket A születésük óta nem mutatta meg őket.
Álomduettet adott ki a könnyűzene két szupersztárja - videó Eminem és Beyoncé - ki hitte volna, hogy lesz majd egy ilyen?
Nyár óta először edzett Stan Wawrinka A háromszoros Grand Slam-győztes teniszező boldog és megkönnyebbült.
Murray jótékonysági meccsen tér vissza Federer ellen A britek háromszoros Grand Slam-bajnoka közel négy hónapot hagyott ki.