Áll az alku - 2017. 09. 13. - 13. adás 3. rész

 Szilvi alkut kötött az Igazgató Úrral, de kérdéses, hogy kockára tette-e a nyereményét. 

2017. szeptember 13. 21:31

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Áll az alku - 2017. 10. 05. - 29. adás 1. rész Az Áll az alku játékosai közül ezúttal Tünde kezdhetett alkudozni az Igazgató Úrral. Fordított taktikával vágott neki a játéknak: ő első körben kilőtte a szerettei születésnapi dátumaival ellátott tás...
Áll az alku - 2017. 10. 03. - 27. adás 1. rész A pékből hentessé vált Csacsi lett a szerencsés játékos, aki elkezdhetett alkudozni az Igazgató Úrral. 
Áll az alku - 2017.09.29. - 25. adás 2. rész Az egy ideje Balin élő Zoltán alkudozhatot az Igazgató Úrral, aki a végefelé egy igencsak elgondolkodtató ajánlatot adott. 
Áll az alku - 2017.09.27. - 23. adás 1. rész Ismét egy régi játékos, méghozzá Tamás lett a szerencsés, aki elkezdhetett alkudozni az Igazgató Úrral. Vajon Gundi mellett is olya bőbeszédű lesz, mint játékostársai között?  
Áll az alku: Gundel Takács Gábor lett a játékosok ˝titkárnője˝? Jérémy szeretett volna az Igazgató Úrral beszélni, mert, mint mondta, neki nincs szüksége titkárnőre azaz Gundel Takács Gáborra a tárgyaláshoz. Nos, végül továbbra is csak a műsorvezető beszélhetett...
Fényesebb hajat szeretnél? Ez a titka! Egészségesebb, élettel telibb, ragyogóbb hajat szeretnél? Új beauty-sorozatunkban Miskolczi Szilvi most elárulja, milyen trükkökkel érheted el ezt!

Áll az alku - 2017.09.19. - 17. adás 1. rész Ezúttal Peti lett a szerencsés, aki alkudozhatott az Igazgató Úrral. A tét most is, mint mindig: 100 millió forint volt. 
Ki az a rejtélyes férfi, aki Bódi Szilvi fenekét masszírozza? fotó A playmate fenekén és combján két erős férfikéz ügyködik. De kihez tartoznak?
Caramel gyönyörű felesége rúdtáncolni kezdett - Máris elképesztően ügyes Szilágyi Szilvi keményen megdolgozik hibátlan alakjáért.
Áll az alku: Nem szokványos ajánlat érkezett az Igazgató Úrtól! Szilvi már az előző adásban is elmondta, hogy egyszer szívesen elutazna Miamiba. Nos, az Igazgató Úr egy tőle nem megszokott ajánlattal lehetőséget adott neki rá. 
Áll az alku - 2017. 09. 12. - 12. adás 1. rész A játék elején feltett kérdésre helyen válaszolók közül Dave lett a szerencsés, így ő kezdhetett el alkudozni az Igazgató Úrral. Nézd meg, hogy sikerült az első öt nyitása. 
Fehérebb fogakat szeretnél? Ezt tedd! Új sorozatunkban Miskolczi Szilvi, modell minden héten DIY szépségtrükköket próbál ki. Most elhozta neked a magabiztos, szexi mosoly tuti receptjét!