Bizarr és titokzatos tengeri szörnyet hozott felszínre a hurrikán

Egy texasi strandon furcsa, félelmetes kinézetű tetemet talált egy helyi környezetvédő szervezet tagja, amiről még a mai napig sem tudták megállapítani, hogy micsoda - közölte a Daily Mirror.

2017. szeptember 13. 21:36

A cikk folytatása...Friss hírek
A kormányszóvivő lett az elnöki párt vezetője Christophe Castaner francia kormányszóvivőt választotta meg szombaton vezetőjének Emmanuel Macron államfő pártja, a Köztársaság lendületben (LREM).
Az együttműködés fontosságát hangoztatták az ellenzéki pártvezetők Alig van olyan szakpolitikai kérdés, amelyben nincs egyetértés az ellenzéki oldalon, együtt kell működni, újabb rendszerváltásra van szükség.
Bomba meglepetés: Goffin kiejtette Federert Elsőként David Goffin jutott be a fináléba a férfi teniszezők londoni világbajnokságán: a szombati elődöntőben a hetedikként kiemelt belga három játszmában verte a volt világelső, a tornán második helyen rangsorolt svájci Roger Federert.
Világelső lett a TEK Amerikában képekkel A Terrorelhárítási Központ (TEK) csapata éjszaka az egyesült államokbeli Orlandóban megnyerte a különleges rendőri szolgálatok világbajnokságát.
Fertőzött appok a Google Play Store-ban! Ezúttal nyolcat talált az ESET. A vírus többlépcsős technikával kerítette hatalmába az Android mobilokat.
Megelevenedik Gattaca: katalógusból választhatjuk ki a tökéletes gyereket Egy amerikai cég állítja: már embrionális korban megmondja, milyen okos, magas lesz a gyerek, milyen betegségekre lesz hajlamos. Jó az, ha ilyen korán kiderülnek a dolgok? Válogatunk majd mesterséges megtermékenyítésnél?

Top hírek:
Így temették el Som Lajost - fotók Családja, barátai, zenésztársai és ismerősei a Farkasréti temetőben kí­sérték utolsó útjára a 70 éves korában elhunyt Som Lajost.
A morcos veteránoknak is ritmusra mozgott a lábuk Egy kicsit több rajongó, és rengeteg szakmabeli nyomta végig a pesti klubfesztivátl. Végetért a második BUSH.
Bizarr felvétel: kiszúrta a Google térkép az utcán napozó földönkívülit Ritka fura dologra bukkant a Google Maps.
Fekete-win-win-Győr
Belegondolt már abba, milyen lehet 20 fokban futballozni?
Hoppá! A török híresség frufrura váltott A Bosszú vagy szerelem című sorozat színésznője, Tuba Büyüküstün ismét mesés frizurára váltott. Neked, hogy tetszik a török híresség átalakulása?