A Pussy Riot tagja könyvben írta meg, milyen állapotok uralkodnak a női börtönökben Oroszországban

Marija Aljohina szabadulása után, a rengeteg megalázás és jogsértés miatt határozta el, hogy a börtönviszonyok megváltoztatásáért fog küzdeni.

2017. szeptember 13. 21:56

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Főpróba remek ellenfelekkel A házigazda Norvégia mellett Oroszország és Dél-Korea lesz a magyar női kézilabda-válogatott ellenfele a ma kezdődő felkészülési tornán. Kim Rasmussen 16 fős világbajnoki keretének összetétele még vál...
Oroszország mégsem pályázik a 2023-as férfi kosárlabda-világbajnokságra Az orosz szövetség elnöke sportolóik rossz megítélésével indokolta a döntést.
Zeman: Az EU és Oroszország vessen véget a kölcsönös szankcióknak Milos Zeman cseh elnök Szocsiban Vlagyimir Putyin orosz elnökkel tárgyalt.
Akár ránk is vonatkozhat amit Donald Tusk mondott Élesen bírálta a varsói vezetés politikáját vasárnap Donald Tusk, az Európai Tanács lengyel elnöke, aki szerint az elmúlt évek lengyelországi fejleményei tökéletesen illeszkednek Oroszország terveibe.
Donald Tusk: a lengyel kormány politikája Oroszország terveibe illik Élesen bírálta a varsói vezetés politikáját vasárnap Donald Tusk, az Európai Tanács lengyel elnöke, aki szerint az elmúlt évek lengyelországi fejleményei tökéletesen illeszkednek Oroszország terveibe.
Oroszország kihátrálhat az olajmegállapodásból Jó esély van rá, hogy Oroszország nem vesz részt az OPEC kitermelés-csökkentési programjának meghosszabbításában.

Gyurcsány oroszbarátsággal vádolja a kormányt A demokratikus ellenzéknek világossá kell tennie, hogy Magyarország katonai és politikai értelemben a transzatlanti együttműködésben érdekelt és az Európai Unió a szövetségese, nem pedig Oroszország -...
A brit áramhálózatba akart betörni Oroszország Moszkva a Brexitről szóló népszavazást is befolyásolni akarta.
A Fitch szerint Venezuela már csődben van A Fitch rontotta Venezuela adósi besorolását, Oroszország átütemez.
Oroszország - Spanyolország 3-3 Videó Gólzáporos felkészülési mérkőzést játszottak az oroszok és a spanyolok egymással. Tue, 11/14/2017 - 23:17
Putyin és Erdogan egyetértett a szíriai politikai rendezés szükségességében Oroszország és Törökország egyetért abban, hogy növelni kell a szíriai politikai rendezést célzó erőfeszítéseket jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök, miután hétfőn Szocsiban több mint négyórás...
Két újabb európai fociválogatott juthat ki a vébére A horvátok fél lábbal már Oroszországban vannak.