Pandúrból rablók - több millió fontot zsákmányoltak a pénzszállítók

Saját őrei rabolták ki azt a pénzszállítót, amit a Heathrow repülőtéren találtak még márciusban. Most kiderült, 7 millió fontot zsákmányolt a két férfi.

2017. szeptember 13. 22:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Titkos információkat találtak Londonban egy USB-kulcson A londoni Heathrow repülőtér biztonsági terveit tartalmazó adathordozóra egy járókelő lelt rá egy parkban.
Döbbenetes, hogy mit találtak egy utcán heverő pendrive-on A London-Heathrow-i repülőtér összes biztonsági információja rajta volt, titkosítás nélkül.

Friss hírek
A magyar mozikban is elverte Thort az Igazság Ligája A Warner Bros. szuperhősmozija mellett a Rossz anyák karácsonyának is sikerült is megelőznie a Thor: Ragnarököt.
Mall.hu – Két embert lecsuktak A november 14-i akcióban több száz nyomozó vett részt, hatalmas mennyiségű iratanyagot foglaltak le.
NB I: csak két csapatban nem játszott fiatal a hétvégén, az egyik a Puskás Akadémia Csak 620 játékperc jutott az U20-as focistáknak az NB I legutóbbi fordulójában.
Megérdemelte és minek rinyálni állandóan? Őszinte kommentek a szexuális zaklatásról
Csökken az üzemanyagok ára, és nem fillérekkel Minden a benzin, mind a gázolaj ára mérséklődik, nem egyenlő mértékben.
A legtöbben kihagyják a reggeli étkezést A magyarok még mindig nem figyelnek eléggé magukra, húst esznek hússal, keveset sportolnak, nem fogyasztanak elég zöldséget és gyümölcsöt derül ki a Philadelphia legfrissebb reprezentatív kutatásából.

Elképesztő baki: kiszivárgott, milyen titkos útvonalon közlekedik II. Erzsébet Vizsgálódik a londoni Heathrow reptér, hogyan juthatott ki információ arról, milyen védelmi intézkedéseket tesznek a reptéren, amikor II. Erzsébet brit királynő onnan utazik. Ráadásul az adatokat egy....
Az utcán szórták el a legforgalmasabb repülőtér biztonsági titkait A Londonban talált pendrive-ról még az is kiderül, hogy a királynő hogyan közelíti meg Heathrow-t.

Top hírek:
Magyarics Tamás külpolitikai szakértő a Brexitről és Trumpról
Legalább tizenöten meghaltak egy marokkói ételosztáson Óriási lökdösődés alakult ki a 4000 forint értékű segélycsomagokért.
Gyorskorcsolya VK- Liu Shaolin aranyérmes 1000 méteren, kvótás a férfi váltó Tökéletes napot zártak a magyarok az olimpiai kvalifikációs Világkupa-sorozat Szöuli állomásán.
A Jégkorszak titkos üzenetét fejtette meg az EchoTV, Ördög Nóra pedig kipróbált egy nyilvános vécét Vietnamban Így aztán nem is csoda, hogy Amerika 200 milliót fektetne a sajtóba. A 444 híradójának médiaügyi különkiadása.
A cél szentesíti
Szent Márton-napon mondott le Várszegi Asztrik főapát A Szent Márton-nap a Pannonhalmi Bencés Főapátság számára az év legrangosabb eseménye