BL: két magyar kezdett, Ronaldo villant

Két magyar is kezdőként lépett pályára a Bajnokok Ligájában szerdán, Ronaldo duplázott, a moszkvaiak majdnem felgyújtották a játékvezetőt, az angolok közöl csak a Liverpool botlott.

2017. szeptember 13. 22:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Fura: a Real klasszisát ez zavarja Ronaldo viselkedésében A királyi együttes védője kendőzetlenül beszélt a portugál klasszisról.
Cristiano Ronaldo olyat mutatott, amilyet még soha Ilyet még nem láttunk a világ legjobb futballistájától.
Bátor: ilyen fogadást kötött Cristiano Ronaldo Ismét bebizonyosodott, hogy a portugál klasszisnak nincs problémája az önbizalmával.
Élete legbátrabb fogadását kötötte meg Ronaldo Elsőre nem hangzik merésznek, hogy ő lesz a gólkirály, másodikra már igen.
Ronaldo nem bírt gólt lőni, de a Real kijött a gödörből 3-0-ra verte a Las Palmas. Asensio kegyetlen nagy gólt lőtt. Ronaldo szép gólpasszt adott.
Ő lenne az utolsó, akivel elképzeltük Ronaldo edzéseit Christian Busath homlokegyenest a portugál sztár ellentéte.

Ronaldo nélkül játszik két meccset a portugál válogatott Santos kapitány pihenteti csatárát.
Cristiano Ronaldo szerint nincs válsághelyzet a Real Madridnál Cristiano Ronaldo szerint annak ellenére sincs válságban a címvédő Real Madrid, hogy szerdán 3-1-re kikapott a Tottenham Hotspur csapatától a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulój...
Tottenham - Real Madrid 3-1 Videó A Tottenham meggyőző játékkal verte a Real Madrid, a rossz formában lévő Cristiano Ronaldo megszerezte 50 idegenbeli gólját a Bajnokok Ligájában Wed, 11/01/2017 ...
Cristiano Ronaldo összevert képével fenyeget az Iszlám Állam Lionel Messit egyszer már felhasználták a félelemkeltésre, ezúttal egy másik emblematikus zseni képét torzították el.
Elképesztő: Ronaldo utódját keresik a Real Madridnál? Több helyettes neve is felmerült a királyi alakulatnál.
Sokk: Ronaldo elüldözné a Realtól egyik csapattársát A portugál klasszis már meg is nevezte, kit kellene a futballista helyére igazolni.