Terjed a chikungunya-vírus Olaszországban, nem adhatnak vért azok, akik mostanában megfordultak Rómában

Az Afrikában és Ázsiában ismert betegséget hordozó szúnyoglárvák gumiabroncsokban juthattak be az országba.

2017. szeptember 13. 23:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Mégis részt vehet Olaszország a vébén? Egy politikai közjátéknak köszönhetően nincs kizárva, hogy mégis részese legyen a világbajnokságnak Olaszország nemzeti tizenegye.
Ez lesz az év képe? Egy 70 000 km/órával száguldó tűzgömböt kaptak le fotó Óriási szerencséje volt egy Olaszországban túrázó fotósnak, aki gyönyörű felvételen tudta megörökíteni a Föld légkörébe érő meteort.
A TV2 beelőzte volna az RTL-t, így vasárnap hirtelen adásba kerül A Fal Attól tartott az RTL Klub, hogy a TV2 egy az egyben lemásolja A Fal című játékát, ezért a csatorna előzött: Olaszországban leforgattak egy részt a műsorból, és az epizódot vasárnap le is vetítik.
Lovári nyelvű miséről is szó lesz a magyar püspökök vatikáni látogatásán A lovári nyelven bemutatott mise kérdéséről, valamint a határon túli magyar boldogoknak és szenteknek a magyarországi kalendáriumba való beiktatásáról is szó lesz a Magyar Katolikus Püspöki Konferenci...
Olaszország: Ezt érdemeltük Ritka korrekt megállapítások az olasz futballsajtótól.
Olaszország nem lesz ott a focivébén - 1958 óta először Egyetlen gólt kellett volna bepasszírozni a svédeknek Milánóban, de nem sikerült.

Súlyos korrupciós ügyek és szexbotrányok után Berlusconi úgy tért vissza az olasz politikába, mintha mi sem történt volna Túl egy szívműtéten és több jogerős ítéleten, 81 évesen újra a volt miniszterelnök mozgatja a szálakat Olaszországban.
Az olasz kormányfő szerint csak nekik megfelelő a migrációs politikájuk Európában Olaszország az egyetlen, amely "megfelelő" migrációs politikát folytat Európában Paolo Gentiloni olasz baloldali miniszterelnök szerint.
Svédország - Olaszország 1-0 Videó A svédek egy megpattanó lövéssel verték az olaszokat a vb-pótselejtező első felvonásán Fri, 11/10/2017 - 22:52
Sikeresen szétválasztottak egy sziámi ikerpárt Olaszországban A tizenhét hónapos lányok szétválasztó műtétje tíz órán át tartott.
Az olaszok tökéletesítették a kivárás művészetét Olaszország gazdasága évek óta bajban van, Róma azonban egyszerűen nem foglalkozik a problémákkal, hanem arra vár, hogy azok majd szépen maguktól megoldódnak. Hogy lehet valamilyen szinten sikeres ez ...
26 rejtélyesen meghalt menekült nőt tettek partra Olaszországban A lányokat meg is erőszakolták, de nem tudni, hogy a csempészek vagy a menekültek tették.