A papucsállatkáknál értelmesebb

2017. szeptember 13. 23:38

A cikk folytatása...Friss hírek
Eltűnt egy 16 éves lány a III. kerületben Csütörtök óta nem találják a gyermekotthonból eltűnt lányt.
Taxisokat támadtak meg Budapesten Néhány nap alatt öt sofőr került bajba - tudta meg a Tények.
Felgyújtott egy sündisznót, vádemelést javasol a rendőrség Egy 20 éves férfi volt a tettes.
Bíróság elé állhat az élő sünt felgyújtó férfi A rendőrök lezárták a nyomozást, vádemelésre tettek javaslatot.
Vonát is megkeresték az Orbán külföldi bankszámlájáról szóló dokumentumokkal Vona Gábor ma már nem venne fel gárdamellényt, és míg gyerekkorában előszeretettel vetett szárnyatépett legyeket pókok közé, most a pókkal kezdené az elszámoltatást erről a Jobbik-elnök egy csütörtök esti rendezvényen beszélt, ahol arról is kérdeztük, hogy mit gondol Simicska médiabirodalmának átalakulásáról, mikor találkozott utoljára az oligarchával és arról, lesz-e együttműködés a többi ellenzéki párttal az egyéni körzetekben.
Tehervonatra mászott és súlyos áramütést kapott egy tini Nagykőrösön Hozzá sem kellett érnie a vezetékhez, kigyulladt.

Top hírek:
Az önkormányzatok nem korlátozhatják a politikai rendezvényeket döntött a Kúria A gyülekezési szabadság alapvető jog, az önkormányzatoknak nincs felhatalmazásuk arra, hogy korlátozzák mondta ki a Kúria egy október 31-én kelt, de a Magyar Közlönyben csak november 15-én közzétett határozatában, és megsemmisítette egy 2015-ös gödöllői helyi rendelet vonatkozó részét.
Kínaiak ezrei érkeztek tavaly a kormány engedélyével Az elmúlt évekhez képest tavaly kimagaslóan sok tartózkodási engedélyt állítottak ki az EU tagállamaiban nem uniós állampolgárok részére. Főként ukránok, szíriaiak és amerikaiak voltak a kedvezményezettek az Eurostat jelentése szerint.
Összeveszett a barátnőjével, majd többször megrúgta a kutyáját A fővárosi rendőrök egy családi veszekedéshez vonultak ki még március 13-án, az esti órákban. Amikor a járőrök odaértek, a lakásban egy sérült kiskutyára figyeltek fel.
16 milliárd Ft innovációs támogatást nyert 80 vállalkozás Összesen 16 milliárd forint innovációs támogatást nyert 80 közép-magyarországi vállalkozás jelentős szellemi hozzáadott értéket tartalmazó új termék, prototípus vagy technológia fejlesztésére - közölte a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFI Hivatal) csütörtökön az MTI-vel
Kubatov Gábor: Soros nincs egyedül A Fidesz alelnöke szerint, ha a magyarok nem akarnak kevert társadalmat itthon, csak a Fideszre számíthatnak.
Hónapokat kell várni egy kőművesre Hatalmas a szakemberhiány az építőiparban, ha kivárjuk, hogy munkába álljon a kőműves, akkor is folyamatosak a fennakadások, az OKJ-s utánpótlásképzéssel is vannak gondok, miközben a magyar vállalkozó nem tud versenyezni a külföldi fizetésekkel.