Szembeszállt rablóival a dél-afrikai diáklány, mert a táskájában volt a szakdolgozatának egyetlen példánya

A 26 éves Noxolo Ntusi a pillanatnyi pánik hevében cselekedett, de másoknak nem ajánlja ezt.

2017. szeptember 13. 23:53

A cikk folytatása...Friss hírek
Négy év börtönre ítéltek egy számlagyárat létrehozó kecskeméti férfit Másodfokon négy év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Ítélőtábla szerdán egy kecskeméti férfit, aki fiktív cégek felhasználásával számlagyárat hozott létre és így mintegy 756 millió forintos kárt okozott a költségvetésnek.
Módosultak a szingapúri export feltételei Zöld út: Szingapúr is elismeri a magyar állategészségügyi hatóság intézkedéseit.
Már megint két részre szakadt az ország
Nagyon idegesítő a Trónok harcát pornóhoz hasonlítani A Daneryst játszó Emilia Clarke kiakadt azokra, akik nem tudnak elszakadni a sorozatbeli meztelenkedéstől.
Élelmiszer-adományozási kampány a Tescónál A cég idén is kiegészíti a vásárlói felajánlásokat azok értékének 20 százalékával.
Milliárdokat költünk a fekete pénteken Újra itt a fekete péntek, és nagyobb mint eddig bármikor.

Top hírek:
Büntetik a teniszezőt, aki a szokásosnál rosszabb teljesítményt nyújt Grand Slam-tornákat érintő változásokat fogadtak el.
Egyre több elektromos töltő lesz az országban Hazánkban több mint 300 elektromos töltőállomás telepítését kezdték meg.
Két angol klub már csoportgyőztes a BL-ben A Manchester City és a Tottenham csoportgyőztes lett a BL-ben. Ugyancsak továbbment a Besiktas és a Real Madrid.
Nukleáris szennyezés: hazugságon kapták Paks II. építőjét A Majak nevű nukleáris telepről származhat a szennyező anyag, amely egy szeptember végi szivárgás után kerülhetett a levegőbe.
Weisz Fanni szalonnát és friss kenyeret eszik Pedig az alakja olyan tökéletes, mintha rajzolták volna.
Orbán a fiával ment öregdiákbulira, Mészáros Lőrinccel találkoztak fotó Első alkalommal tartottak öregdiák-találkozót a Puskás Ferenc Akadémián. Ott volt Orbán Viktor és fia, Gáspár is.