Bajnokok Ligája - Eldöntetlen lipcsei csata

1813-ban már sikerült egyszer megállítani a franciákat, ezúttal sem diadalittasan térhettek haza.

2017. szeptember 13. 23:43

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Nem engedélyezi norvég klubja Heidi Löke győri kölcsönjátékát A norvég beálló, Heidi Löke nem lesz újra a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC játékosa.
A MEVZA Kupában játszik a Békéscsaba, képernyőn a Real Madrid is Pályára lép Roger Federer, folytatódik a férfi kézilabda Bajnokok Ligája.
Ki pótolja a Győr sztárját? Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC női kézilabdaklub elnöke kijelentette, Heidi Löke az egyik jelölt a csapat szombati Bajnokok Ligája-mérkőzésén megsérült Anja Althaus pótlására.
Újabb csapás a BL-győztesnek Meg kell műteni Anja Althaus térdét. A Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC német kézilabdázója szombaton sérült meg.
Az FTC házigazdaként is kikapott a Vardar Szkopjétól A Ferencváros 29-28-ra kikapott a macedón Vardar Szkopje csapatától a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában, szombaton Dabason.
Három magyar BL-csapatnak a visszavágás a célja A Telekom Veszprém és a MOL-Pick Szeged férfi-, illetve a Ferencváros női csapata is a visszavágás reményében lép pályára a kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének hétvégi fordulójában.

Rasovics egyedül kevés volt Nem tört meg a jég szerdán sem, az Eger egyszerűen nem tudja legyőzni az utóbbi évtized legerősebb vízilabda-klubcsapatát, az olasz Pro Reccót. A Bajnokok Ligája B csoportja második fordulójában a ven...
Férfi vízilabda Bajnokok Ligája - A címvédő Szolnok 12 góllal nyert Címvédőhöz méltó jó játékkal, 12 góllal győzött a Szolnok férfi vízilabdacsapata hazai medencében a bukaresti Steaua ellen a Bajnokok Ligája csoportkörös szakaszának szerdai második fordulójában.
Három győri játékos a norvég keretben A Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC három játékosa is bekerült a norvég női kézilabda-válogatott szűk keretébe, amelyet a decemberi, németországi világbajnokságra neveztek.
Visszavágott a Győr A címvédő Győri Audi ETO KC két góllal legyőzte a vendég Rosztov-Don együttesét a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulós összecsapásán.
Nem ment a Szegednek a BL-ben A MOL-Pick Szeged 34-31-re kikapott a német bajnok Rhein-Neckar Löwen csapatától a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének hatodik fordulójában, vasárnap.
Hozta a kötelező győzelmet a Veszprém A Telekom Veszprém házigazdaként végig vezetve, 30-24-re legyőzte a dán Aalborg HB csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének hatodik fordulójában szombaton.