Ma 50 éves Xantus Barbara - A Família Kft. sztárja még mindig bombázó

Xantus Barbara ma is csodásan néz ki.

2017. szeptember 14. 6:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Tények röviden 3, 2017. október 18., szerda ...
Egyelőre marad a meleg időjárás-jelentés, 2017. október 18., ...
Soha nem volt ekkora terrorveszély Húsz terrortámadást akadályoztak meg idén Nagy-Britanniában. Az MI-5, azaz az angol terrorelhárítás vezetője egy sajtótájékoztatón azt mondta, hogy folyamatos készültségben vannak. A terrorfenyegetés mindennapos az országban. 34 éves pályafutása alatt ilyen rettenetesen magas számmal még sohasem találkozott a főigazgató.
Távozott a magyar futballkapitány Távozik a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya, Bernd Storck. Csányi Sándor elnök szerint az andorrai vereség után kapott második esélyt nem tudta kihasználni, és ahogy fogalmazott, menet közben elfogyott körülette a levegő. Ennek ellenére az elmúlt évtizedek legsikeresebb szakvezetőjének .
Piros riasztás: paprikapánik Kitört a paprika- pánik! Egyre kevesebb a fűszerpaprika termelőterülete. Az utóbbi 10 évben csökkent drasztikusan. A termelők arra is panaszkodnak, hogy már nem éri meg foglalkozni vele. Munkaigényes, kézzel kell szedni, és nincs is, aki szedje. Drága a termesztése, ráadásul a fiatalok egyre kevesebb olyan ételt esznek, amihez fűszerpaprika .
Onyutha Judit és Marci Tudj meg többet Onyutha Judit fiáról, Marciról!

Emlékszel a Spáh ikrekre? A Família Kft. gyerekszereplői ma 37 évesek Szép Ricsi és Misi megformálója ma is kameraközelben van.

Top hírek:
Friss fotón a 71 éves Venczel Vera - Az Egri csillagok szereplői így néznek ki ma Majdnem ötven év telt el azóta, hogy a hazai mozik bemutatták az Egri csillagok című filmet.
Hullaházban talált rá a családja Istvánra Október elsején, még az eltűnése napján ugrott egy metrószerelvény elé István a Nyugati pályaudvarnál, családját azonban tizenöt nap elteltével sem értesítették a tragédiáról. A hozzátartozók egy közeli hullaházban találtak a férfira.  Ahogy azt megírtuk, a háromgyerekes családapa súlyos skizofrén panaszoktól szenvedett, de a rokonok szerint voltak tiszta pillanatai is.
A glaszékesztyűtől a divat államosításáig - október 23., hétfő 23.25 Ajánló - Szereplők: Bátor Anna Daniela, Gáspár Tibor, Somfai Éva, Kende Péter, Vági Attila
Weinstein kapcsán a magyar zaklatásokra is fény derül - csütörtök 23.25 Milliárdos vállalkozó, Slovnaft elnök és fociklub tulajdonos - stúdióban az egyik legbefolyásosabb szlovákai magyar, Világi Oszkár. Vádak és indulatok a hollywoodi producer botránya után Magyarországon is - borul a bili zaklatásügyben. Zimbardo professzor pedig nyilatkozik többek között agresszióról, börtönkísérletről, és a belénk kódolt előítéletekről.
Majka megirigyelte Az 50 milliós játszma egyik játékosának ˝hisztikezelő módszerét˝ A műsorvezető meglepődött azon, hogy mit talált ki Geri annak elkerülésére, hogy a barátnője túl gyakran kiakadjon apróságokon. Meg is kérdezte tőlük, hogy szerintük ő ezt hogyan tudná bevezetni otthon
Színesbe borultak a magyar hegyek: ilyet csak évente egyszer látni Nézd meg Mohai Balázs fotóin az ősz páratlan szépségét!