Mindjárt itt vannak az EU-ellenőrök, de a felcsúti kisvasút még mindig tök üres

Egyedül zötykölődtünk Alcsút és Felcsút dombjai között, miközben Mészáros Lőrinc pizzáját is megkóstoltuk. De vajon mit szól majd ehhez a hangulathoz a beruházást ellenőrző uniós bizottság, amelyet a kormány annyira távol akart tartani?

2017. szeptember 14. 7:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Karas Monika: A Médiatanács minden döntése bíróság előtt megtámadható A Médiatanács vezetője, aki gyakorlatilag nem áll szóba a sajtóval, most kénytelen volt válaszolni, és elárulta, miért hagyják, hogy Mészáros Lőrinc és Andy Vajna bekebelezze a magyar médiapiacot.
Titokban készül valami nagy dobásra Zánkán Mészáros Lőrinc Zárt ülésen tárgyalt róla az önkormányzat, és nem is adnak róla információt. A helyiek borhotel építéséről beszélnek.
Most lehull a lepel, kiderül, ki is valójában Mészáros Lőrinc
Mészáros Lőrinc csapata avathatja fel a Haladás új stadionját A Szombathelyi Haladás vadonat vadonatúj stadionját november elején avatják fel, de még mindig nem tudni ki ellen.
Sikoltozó szellemekről, szelleműzőkről írnak Mészáros Lőrinc lapjában Elküldték, majd visszahívták a borzongató lakókat.
Otthon tartott egy pontot a Felcsút a Fradi ellen Egy-egy pont a Felcsút és a Fradi zsebében.

Nem csodáljuk, hogy nem vállalja ismét a polgármesterséget Mészáros Lőrinc A HírTV újságírója, Oroszi Babett összeállított egy ábrát Mészáros Lőrinc összes érdekeltségéről. A Göbölyös Soma-díjjal és Junior Primával is jutalmazott újságíró két nap alatt 20 órát dolgozott vele...
Ilyen, mikor nem a "jószerencse", hanem a piac határozza meg Mészáros cégének sikerét Újabb történelmi csúcson zárt a BUX, de Mészáros Lőrinc és Schmidt Mária nem örülhet annyira.
Erősödik a forint, elszálltak Mészáros Lőrinc cégei Jó napja volt ma a hazai tőzsdének, emelkedett az OTP és a Richter, emellett az elhíresült nagyvállalkozó papírjai közül a Konzum és az Appeninn. Nagyot ment a lengyel piac is, valamint a katalán függ...
Mészáros Lőrinc vajpuha szíve családokon és nebulókon segít A sikeres üzletember két alapítványa a 4,5-es átlagnál erősebben teljesítő diákokat és a helyben boldoguló családokat támogatja. <3
Mészáros Lőrinc megszerzett egy céget, gondolkodás nélkül, nekifutásból vágtak hozzá 44 milliárd forintot A Kall Ingredientshez az állami és kormányközeli szereplőktől úgy ömlött életveszélyes sebességgel és erővel a 100 százalékos támogatás, hogy a cég előtte nem végzett érdemi üzleti tevékenységet.
Mészáros házibajnoksága: elverte a Felcsút az Eszéket Természetesen a Pancho Aréna adott otthont a barátságos találkozónak.