Moszkvában egy nap alatt 100 ezer embert evakuáltak

Moszkvában szerdán több mint 100 ezer embert kellett evakuálni hamis bombariadók miatt közölte csütörtökön az Interfax orosz hírügynökség meg nem nevezett forrásra hivatkozva. Hivatalos magyarázat egyelőre nincs a telefonos terrorizmusra.

2017. szeptember 14. 13:27

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Folytatódnak a bombafenyegetések Moszkvában Telefonos, névtelen bombafenyegetések miatt Moszkvában 73 objektumból több mint 20 ezer embert evakuáltak pénteken - közölte jól értesült forrásra hivatkozva az Interfax orosz hírügynökség.

Friss hírek
Mihály Tamás keserű panasza: Kóbor utált ki az Omegából Dúl az omegások vitája a Facebookon, amióta kiderült, Mihály Tamás nem fog részt venni az 55 éves Omega decemberi arénás koncertjén. A gitáros a buli plakátján sincs rajta.
Napi horoszkóp - október 14 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
A 657-es járat (Teljes film) Vaughn kislánya beteg, ám nincs pénze a műtétre. A kétségbeesett helyzetben lévő férfi elhatározza, hogy bármi áron, de megszerzi a pénzt...
Tavaly már 24,3 milliárd forint támogatást kaptak a nagyvállalatok A 2015-ben még 3 milliárd forintos kerettel induló nagyvállalati beruházási programban tavaly már 35 társaság 24,3 milliárd forint támogatást kapott, amellyel 61,5 milliárd forint értékű beruházás valósult meg - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium kiemelt vállalati kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára pénteken Tégláson, a Hajdu cégcsoport projektzáró rendezvényén.
A banán 15 jótékony hatása A banánt leginkább ízéért, állagáért fogyasztjuk, valamint azért, mert telítettségérzést ad. ...
5 ok, amiért kerüld el a spirituális könyveket!

Százezer embert evakuáltak Moszkvában Moszkvában több mint 100 ezer embert kellett evakuálni hamis bomba­riadók miatt idézi az Interfax értesülését az MTI.

Top hírek:
Tóth Vera smink nélkül - Így néz ki az arca, ha nincs rajta sok festék Tóth Vera és négy énekesnőnk, aki vállalja természetes arcát is.
A lengyelek Oroszországból induló hackertámadásokat vertek vissza A védelmi miniszter szerint a támadások intenzitása napról napra nő.
Nagyfiús csapások Majka, ByeAlex és az NKA Szent meggyőződésem, hogy ByeAlex és Majka a magyar kulturális közkincs részei, a magyar művészeti panteon méltó szereplői, a nemzet karácsonyfájának csúcsdíszei.
Félnek elmenni a Matilda szereplői Oroszországba A főszereplők már mind lemondták a premiert.
Hirtelen fordulat az angol font árfolyamában, erősödik a forint A tőzsdék csendesek, de BÉT mínuszban van, esik a Richter és az OTP és a Telekom, de a Mol kissé emelkedik. Ma Mészáros Lőrinc cégei is lefelé tartanak, legalábbis az Opus és a Konzum. A forint örvendetesen erősödik, ezt teszi a lengyel zloty is, az angol fontot pedig a Brexit-tárgyalásokkal kapcsolatos hírek rángatják.
Még Superwoman sem segített a Brexit-tárgyalásokon Zsákutcába jutottak a pénzügyi elszámolás kérdésében a Brexit-tárgyalások Michel Barnier szerint. Az EU főtárgyalója éppen ezért nem látja elérkezettnek az időt a folyamat jövőről szóló, második...