A londoni Emirates Stadionban a kutyáké volt a főszerep

Az Emirates Stadionban már a kölni szurkolók érkezése is gondot okozott. A féken tartásukra is extra segítséget kellett hívni.

2017. szeptember 15. 6:55

A cikk folytatása...Friss hírek
Videoton-Felcsút: 20 Szakkommentátorunk a helyszínről jelenti: A Miniszterelnök Úr 2-es számú csapata legyőzte a Miniszterelnök Úr 1-es számú csapatát a Miniszterelnök Úr távollétében. Pinyő mester elég morcosnak tűnik. A Fradi pedig lenyomta az Újpestet 10-ra.
Ez a 8 leggyakoribb szexuális zavar a nőknél A nők szexuális zavarainak hátterében állhatnak szervi és lelki okok egyaránt. Amennyiben az előbbi áll fenn, akkor betegségek is szóba jöhetnek, mint a cukorbetegség, a magas koleszterinszint és a depresszió.
Ellenzéki politikus lett a legnépszerűbb egy felmérésen Az Iránytű Intézet közvélemény-kutatása szerint a legkedveltebb politikus Karácsony Gergely lett, de más ellenzéki politikusok is jó helyeket értek el.
A lelátón az Újpest, a pályán a Fradi nyerte a derbit Az NB I 13. fordulójának eredményei.
Beszámoló az NB III 11. fordulójának szombati meccseiről Nem hibáztak az éllovasok!
Prostitúció vádjával feljelentik a Puncs.hu-t "Nem csak ízléstelen, de rendkívül káros és törvénybe ütköző."

Top hírek:
Úgy tűnik, mást tesz és mást mond a kormány a vendégmunkások ügyében Letagadná a őket a menekültellenes kampány miatt?
A pajzsmirigy-alulműködés okai A pajzsmirigy alulműködése változatos, de minden esetben nagyon kellemetlen, akár veszélyes tüneteket produkálhat. A betegség ráadásul nem gyógyítható, még ha a kezelések hatására a páciens tünetmentessé is válhat. ...
A csehek Donald Trumpja óriási hatalom közelébe kerülhet a választáson Rendőrségi eljárás is folyik Csehország második leggazdagabb embere, a szlovák származású és cégbirodalmával Magyarországra is átnyúló Andrej Babiš ellen, de a botrányok leperegtek róla. Populista pártja a választás nagy esélyese.
Kifakadt a Toro Rosso orosz pilótája: Nem ezt érdemlem Danyiil Kvjatnak elege van abból, hogy nem tudja, milyen jövőt szán neki az istálló.
Porosenko: a tüntetők vért akarnak "A reformok folytatásáról szóló követelésük csak ködösítés volt."
Szélesi Zoltán irányítja a magyar válogatottat a következő két meccsen Ideiglenes megbízatást kapott az MLSZ-től, miután megváltak Bernd Storcktól.