A saját tárgyalásán bealvó Oszter Sándor fedőneve: Nagy Pisztoly

Azt is elárulta, hogy a tiltás és a per ellenére tovább építi a tavat.

2017. szeptember 15. 7:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kiakasztotta a bírákat Oszter Egy újabb magyarázattal késett tegnapi bírósági tárgyalásáról Oszter Sándor. A korábbi meghallgatásokra is rendre késve érkező színésznek számtalan kifogása volt már az eljárás során: hol dugóra, hol ...
Ezúttal ezért késett a bíróságról Oszter Sándor A színész ezúttal viszont legalább nem aludt el a tárgyaláson.

Friss hírek
Elhagyta az egyházát Priscilla Presley Kilépett a szcientológiai egyházból Priscilla Presley. A Mail on Sunday szerint a színésznő a barátaival tudatta, hogy csaknem négy évtized után hagyta el a vallásos szervezetet, amelynek közvetlenül Elvis halála után lett a tagja John Travolta hatására. Az egyház lányát, Lisa Marie-t is beszippantotta, de ő már 2014-ben távozott.
Saját fiai parodizálták ki Victoria Bekchamet, ez lett a vége - Fotók Mi lesz, ha ezt az édesanyjuk meglátja?
Kisöpri a bélrendszert, segíti a fogyást: így használd a sütőtököt Egy tucat szuper receptet mutatunk sütőtökből, ami támogatja a diétádat, laktat, finom, ráadásul egészséges.
55 évesen betegség vetett véget a legendás magyar színésznő karrierjének Ferrari Violetta külföldön is befutott, ám 1985-ben betegsége miatt visszavonult.
Egy mellel, kemó után szült egészséges gyereket Maria Crider 16 hetes terhes volt, amikor a bal mellében egy csomót észlelt - írja a Daily Mail. Három héttel később a 27 éves floridai lánnyal közölték, mellrákja van. A nő hónapokig küzdött azért, hogy ő és a magzata is élve megússzák a dolgot, végü pedig áprilisban egy maszektómia és több kemoterápiás kezelés után egészséges fiúgyermeknek adott életet.
Életem párja is néha szégyell engem a nagyvilág előtt Hogy lehet boldog egy férfi, ha nem egy macsómenő keménycsávó? Hát így újabb olvasói levél, ez egészen megható.

Oszter Sándor kibékült lányával Nagyon hiányzott neki unokája.
Kövekhez menekül a baj elől Oszter Sándor Számos állami kitüntetés birtokában, negyven évnyi színészi karrierrel a háta mögött szinte csak a balhéiról lehet olvasni. Jellemző, hogy ismét bírósági épület előtt beszélgetünk Oszter Sándorral, ak...
A Gyurcsány mellett kiálló egykori bírót is meghallgatták Oszter Sándorék perében A Magyar Nemzet tudósítása szerint Oszter Sándor a keddi tárgyalásról is elkésett, ráadásul ismét elaludt a tárgyalóteremben.

Top hírek:
"Akkora bunda volt" - Kiakadtak a nézők a Sztárban sztár után Ez történt a héten a népszerű show-műsorban.
Berkes Olivér: In The Shadows A The Rasmus énekeseként lépett a színpadra Berkes Olivér, akit nem kevés toll díszített a produkciója alatt. A zúzós dalért 33 pontot zsebelhetett be a zsűritől.
Mándy Iván rajongott ezért a magyar színésznőért - A forgatáson ismerkedtek meg Mándy Ivánt és Bodnár Erikát szoros szálak fűzték egymáshoz.
Tizennyolc milliót keres a lábaival ez a nő fotók Az Instagramjára feltöltött képeivel vette le a lábukról a férfiakat.
Benny Hillt szexuális zaklatással vádolja egy punk énekesnő Sorba dőlnek ki a csontvázak a szórakoztatóipar sötét szekrényéből. Most a hetvenes-nyolcvanas évek legendás komikusát, magyar otthonok millióinak is egykori állandó szereplőjét, Benny Hillt vádolja szexuális zaklatással egy angol énekesnő a Mirror szerint.  Hazel O'Connor, a későbbi punkénekesnő és színész, 21 évesen, 1976-ban ment el egy meghallgatásra, amin a Benny Hill Show-ba kerestek lányokat.
Így néz ki a világ legdrágább táskája, ami 9 ezer óra alatt készült el Több mint 1 milliárd forintot ér.