Összefogás az ukrajnai törvény ellen

A román, a magyar, a görög és a bolgár külügyminiszter közös levélben fordult az Európa Tanács főtitká­rához, illetve az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) kisebbségügyi főbiztosához az elfogadott ukrán oktatási törvény ügyében jelentették be Bukarestben.

2017. szeptember 15. 10:09

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Klimkin: nem vereség és nem győzelem az Európa Tanács határozata Nem vereség és nem győzelem Ukrajna számára az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésének (PACE) az új ukrán oktatási törvényről csütörtökön elfogadott határozata.
Este 7:59 Orbán: a világ legüldözöttebb vallása a kereszténység; Az Európa Tanács kiállt a kárpátaljai magyarokért; Zavargásokat tervez a szélsőbaloldal Ausztriában.
Porosenko: a törvény egyenlő lehetőséget ad mindenkinek Az ukrán oktatási törvény - a nemzetközi kötelezettségvállalásokkal összhangban - szavatolja a "szükséges szintű" oktatást a nemzetiségek nyelvén és egyenlő lehetőséget biztosít minden állampolgár...
Elnököt választott az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlése Stella Kiriakídisz a testület harmadik női, sorban a 30. elnöke lesz.
Moszkva nem ismeri el az EJEB ítéleteit Addig nem ismeri el ezeket, míg nem szavazhat az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésének ülésein.
Ukrajna: Kedvezően ítéli meg az ET az új oktatási törvényt Az Európa Tanács (ET) szakértői pozitívnak tartják az ukrajnai oktatási reformot.

Moszkva nemzetközi szervezetekhez fordult az orosz újságírók ukrán kiutasítása miatt Nemzetközi szervezetektől, köztük az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezettől (EBESZ) kérte az orosz külügyminisztérium, hogy adjon elvi értékelést az NTV orosz televízió tudósítója, Vjacsesz...
Vajon Bukarestben vagy Budapesten olcsóbb a rezsi? Itt a friss jelentés Augusztusi adatokat hasonlítottak össze....
Románia nem az otthonotok. Menjetek innen! Vasárnap Sepsiszentgyörgy FCSB (Steaua Bukarest) labdarúgó-mérkőzést rendeztek.
EBESZ-különmegbízott: még sok évig fogunk küzdeni a terrorizmus problémájával A világ még sok-sok évig fog küzdeni a terrorizmus problémájával jósolta Peter Neumann terrorszakértő, az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) különmegbízottja pénteki bécsi sajtótá...
A brit társadalomnak hasznos külföldiek a Brexit után is maradhatnak Nagy-Britannia a Brexit után is nyitott marad a tehetséges, ambiciózus, eltökélt emberek számára, de maga fogja ellenőrizni a bevándorlást, nem Brüsszel - jelentette ki Bukarestben Boris Johnson brit ...
Németország - Magas részvétel a városokban Az EBESZ soha ennyi megfigyelőt nem küldött a választásra, mint most.