Mészáros Lőrinc és Andy Vajna lapjait olvassa az ország

Jobboldali dominancia alakult ki a vidéki sajtóban, térképen mutatjuk meg, hogyan. .

2017. szeptember 15. 10:38

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Háborús bűnösök a menekülteket segítő civilek Tarlós biztonságpolitikai szakértője szerint A jelek szerint kissé túltolták a kormánypropagandát a Mészáros Lőrinc tulajdonában álló Echo TV-ben, legalább is az ott megszólaló szakértő biztosan.
Mészáros Lőrinc több földön gazdálkodik, mint San Marino területe Közben a 180 ezer termelő 90 százalékának alig néhány hektár jut.
Elit társaságba került Mészáros Lőrinc Tőzsdei cége sikert sikerre halmoz.
Andy Vajna médiauralma ellen tiltakoztak Győrben Civilek szerveztek vonulást a filmügyi kormánybiztos által felvásárolt Kisalföld szerkesztőségéhez, ahol több ellenzéki párt képviselője is felszólalt.
Mészáros Lőrinc Konzumja 4,1 milliárdot termelt fél év alatt Leosztottuk, hogy önnek ne kelljen: ez 683 millió forint havonta.
Varázslatosan teljesített Mészáros Lőrinc cége Annyira jól pörögnek a milliárdok, hogy hamarosan prémium kategóriába lép az Opimus Nyrt. utódjának részvénye.

Csak erős idegzetűeknek: a Tv2 etikai okból rúgta ki a Tények riporterét Szűkszavú közleményben tájékoztatott Andy Vajna csatornája a felmondásról, csak találgatni tudunk, milyen (mekkora) etikai vétség kell ahhoz, hogy pont a Tényekből rúgjanak ki valakit. Állítólag össz...
Mészáros Lőrinc kezébe kerülhet a bicskei malom Zajlik a milliárdos tartozással bedőlő Sikér Zrt. felszámolása, olcsón adták el a bicskei malmot.
Mészáros Lőrinc életében először találkozhatott a munkahelyváltás rejtélyes jelenségével
Mészáros Lőrinc nem indul többet a polgármesterségért Fizikailag nem tudok állandóan jelen lenni mindenütt - indokolt Felcsút százmilliárdos polgármestere.
Hír: Mészáros-kempingek a Balatonon - aláírásgyűjtés a Balaton megvédéséért Törvénymódosítási javaslattal igyekszik megakadályozni az MSZP, hogy a Balaton-part néhány csókos kiváltsága legyen. Harangozó Gábor Somogy megyei, Gőgös Zoltán Veszprém megyei és Fodor Csaba Zala me...
DiCaprio Mészáros Lőrinc vagyonának egyhatodát költötte arra, hogy a Föld jobb hely legyen Na jó, egy kicsit talán többet is.