Mégis mi történik Christian Bale arcával?

Kijelenthetjük, hogy ekkorának még sose láttuk. De van rá magyarázat.

2017. szeptember 16. 13:36

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Felismerhetetlen! Döbbentesen meghízott Christian Bale

Friss hírek
Sarka Kata: A lányom a szövetségesem Kislánya emlékezetessé tette Sarka Kata utolsónak ígért tévés szereplését, ahol még szót ejt a magánéletéről. Noncsit hallgatva, anyukája sírva fakadt a TV2 kamerái előtt.
Rejtély: német klinikán találták meg az eltűnt Krisztinát Rejtélyes körülmények között veszett nyoma egy négygyermekes magyar édesanyának. A 47 éves Farkas Krisztina eltűnését október másodikán jelentették be. Többedmagával éppen a németországi munkahelyéről tartott hazafelé, amikor egy nürnbergi pihenőmegállónál, hajnali két óra magasságában nyoma veszett.
Szilveszter gazda: apa vagyok! A DNS-teszt csalhatatlanul bebizonyította: gyermeke született Szilveszter gazdának. A kisfiút ugyan nem várta az egykori valóságshow-hős, de kész felnevelni.
Aradszky özvegye összeomlott: Nem akarok elbúcsúzni Lacitól Négy napja, Aradszky László halála óta van egyfolytában ébren az énekes özvegye, Éva, mert egyszerűen képtelen elaludni. Még nyugtatóval sem megy.
Álcák csapdája (Teljes film) Gyilkosság áldozata lesz Washingtonban az Egyesült Államok egyik szenátora. Az elkövetés módja arra utal, hogy egy egykori szovjet ügynök-legenda lehet a tettes...
Horoszkóp: Október 12., Csütörtök Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat október 12-én is!

Pitével ette magát pufókra Christian Bale - így néz ki most a színész Erre pedig igen nyomós oka volt a Batman sztárjának.
Durván meghízott Christian Bale az új szerepe kedvéért videó Dick Cheney, George W. Bush alelnökéről készülő életrajzi filmjében kapott szerepe miatt, ismét alaposan megváltozott az Amerikai pszicho sztárjának külseje. Az alelnök hiteles megjelenítéséhez a szín...

Top hírek:
Megdöbbentő bejelentés az X-Faktorban - Kiszállt az egyik versenyző Még el sem indult az élő show, máris távozott egy versenyző.
45 évesen apa lett az NSYNC énekese - Tündéri babafotóval tudatta az örömhírt Chris Kirkpatrick öt éve vette feleségül szerelmét, aki egy kisfiút szült neki tegnap.
Emlékszel Acél Rékára? A Kölyökidő sztárja így tért vissza a képernyőre Acél Rékát még gyerekként, a 90-es években ismerte meg az ország.
Azt hitte, 12 évessel találkozik: Viagrát, alkoholt vitt magával a HIV-fertőzött pedofil Egy HIV-fertőzött pedofil Viagrával, alkohollal és popperrel (amil-nitrittel, egyfajta droggal, értágításra jó) felszerelkezve ment el egy játszótérre abban a hiszemben, hogy ott egy 12 éves fiúval találkozik majd, akivel lefeküdhet. De nem így lett, helyette börtönbe került.  Az 52 éves David Cox, mikor meglátta, hogy a gyerek helyett az önszerveződő pedofilvadász csoport vár rá, csak annyit tudott kinyögni: ó, istenem.
Hatalmas a botrány ByeAlex körül - A rajongói is nagyot csalódtak benne ByeAlex és Majka klipje szexista lett, ráadásul közpénzből készült.
A sors útjai - 75. rész Luis és Mariana feljelentése miatt Pedro születésnapi ünnepségének közepén a rendőrség letartóztatja Fernandat. Carlos az államokba viszi édesanyját, Marissat, hogy ott a legjobb szakemberek vizsgálják ki.