Mindent meg akarnak nyerni

A Telekom Veszprém csapatkapitánya állítja, amióta hazajött Barcelonából, az idén lesz a legnehezebb dolga a Bajnokok Ligájában. A kétszeres BL-győztes kézilabdázó, Nagy László a terápiás kezelésekről, a nem lefutott magyar bajnokságról, a jótékony csapatösszetartásokról, Pálmarsson helyetteséről és Hanga Ádámról is beszélt lapunknak.

2017. szeptember 16. 14:06

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kimentené Katalóniából a bankokat a spanyol kormány Katalónia legnagyobb cége is elmenekülhet Barcelonából, egy bank már döntött is a költözésről.
Csomagol az egyik legnagyobb spanyol bank A Caixabank lehet az első pénzintézet, ami áthelyezi Barcelonából a székhelyét, ha a Katalán kormány kikiáltja a térség függetlenségét - írja a Financial Times. A bank központja ugyan a...
Máris költözik egy katalán gyógyszergyártó a függetlenségi törekvések miatt Miközben a katalán függetlenséget követelők az EU, a spanyol király és a spanyol miniszterelnök elítélő véleménye ellenére is kitartanak az elszakadás szükségessége mellett, egy tőzsdén jegyzett katal...
Erkölcsi mélypontra került Botka László B. Nagy László és a szegedi Fidesz szerint erkölcsi mélypontra, politikai válságba került Botka László.
Breszt, Minszk: egyre megy A női válogatott hét, a Telekom Veszprém férficsapata három góllal győzött Fehéroroszországban. Az Eb-selejtező és a Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés sem volt egyszerű menet, de ez még mindig semmi sem...
Kiütéssel nyert a Szeged a Bajnokok Ligájában A magyar csapat fantasztikus játékkal hozta a kötelező győzelmet.

Bresztben győzött a Veszprém A Telekom Veszprém 29-26-ra győzött a Meskov Breszt otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában, szombaton.
11 pontot szórt volt csapata ellen Hanga Ádám Nyögvenyelősen ugyan, de győzött a Barcelona a spanyol bajnokság nyitómeccsén.
BL: oktatott a PSG a csúcsrangadón - videó A párizsiak magabiztos győzelmet arattak a Bajnokok Ligájában.
Parádézó párizsiak A labdarúgó Bajnokok Ligájában a csoportkör 2. fordulójának 2. játéknapján szerdán a PSG remek játékkal győzte le a Bayern Münchent, a Manchester United és a Basel pedig kiütötte az ellenfelét.
Tudta? Szinte biztos, hogy nem nyer most a Real Madrid a Bajnokok Ligájában Vannak a számok, és vannak a tettek. A számok nem a Real Madrid oldalán vannak most.
Magyarok nélkül nem megy a Veszprémnek Drámai küzdelemben, négygólos hátrányból fordított a Telekom Veszprém a Flensburg ellen, és két mérkőzés után továbbra is hibátlan a férfikézilabda Bajnokok Ligájában. A mérkőzés bőven szolgált érdeke...