Megégett a Videoton, ismét nyert a Felcsút

Az NB I kilencedik fordulójának eredményei.

2017. szeptember 16. 19:53

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Széles cége jóval értékesebb, mint Csányié, Mészárosé A 100 százalékban magyar tulajdonú vállalatok között végzett az élen a Videoton.
Network Video Recorder NVR1218: mindig képben van Aki könnyen kezelhető videomegfigyelő megoldást keres, annak feltétlenül érdemes megismerkednie a a Synology Network Video Recorder NVR1218-cal, amely túl azon, hogy a hatékony videomegfigyeléshez szü...
Exkluzív klub alakul Felcsút környékén itt a térkép Egyre többször ütköznek a turisták kerítésekbe Bicske és Felcsút környékén, amelyek elzárják a politikai és a gazdasági elit világát a földi halandók elől.
Szökésben a favoritok Bármennyire is kiszámíthatatlan, esetleges a labdarúgó NB I csapatainak szereplése, azért a pontvadászat egyharmadánál kezd kikristályosodni a kéttagú élmezőny, amelyet a két, legstabilabb hátterű, le...
A Videoton fordulatos meccsen győzte le a DVTK-t A székesfehérváriak ezzel két nyeretlen meccs után győztek ismét.
Nem játszhat Felcsúton a Videoton a Puskás ellen A szabály az szabály még akkor is, ha a miniszterelnök kedvenc falujáról, és a miniszterelnök két kedvenc csapatáról van szó.

Szájkarate volt a Videoton öltözőjében A klubvezetés cáfolja a bulvárlap információját.
300 ezret fizet a Diósgyőr, 100-at a Fradi A Videoton és a Honvéd is fizethet az MLSZ kasszájába.
Mészáros Lőrinc nem indul többet a polgármesterségért Fizikailag nem tudok állandóan jelen lenni mindenütt - indokolt Felcsút százmilliárdos polgármestere.
Videoton - Honvéd 1-1 Videó Izgalmas döntetlent hozott a forduló rangadója Sun, 09/24/2017 - 23:18
NB I - Döntetlen a bajnok és az ezüstérmes rangadóján A tavalyi ezüstérmes, most listavezető Videoton és a bajnok Honvéd 1-1-es döntetlent játszott szombaton, a felcsúti Pancho Arénában a labdarúgó OTP Bank Liga 10
Egyre több a játékosmegfigyelő a Videoton meccsein Kovács Zoltán szerint ez a tendencia csak tovább fog erősödni. Interjú.