Demcsák 180 fokos fordulata

Van egy különös bája annak, amikor pont Erdély román megszállásának 73. évfordulóján turnézik a Magyar Állami Operaház Székelyföldön. Ezt a bájt még az tudja jobban fokozni, ha a vendégszereplő művészeket én is pont ekkor látogatom meg.

2017. szeptember 17. 9:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Az Átlátszó Erdély újságírója kapta a Szegő-díjat Díjazták az Abcúg és az NLCafé munkatársait is.
Rettegett Iván orosz cárral is szembeszállt Báthory István 484 éve, 1533. szeptember 27-én Szilágysomlyón született Báthory István (másik írásmód szerint: Báthori), az önálló Erdély első jelentős fejedelme, akiben a lengyelek is egyik legnagyobb királyukat ti...

Friss hírek
Kemény Dénes már lemondott volna Storck helyében Közben az MLSZ-ből is azt hallani, hogy már keresik a német edző utódját.
Maguknak kell aszfaltozniuk a ráckeresztúriaknak, de legalább fizetniük már nem kell érte Korábban a lakók saját pénzükből vették az aszfaltot a település járhatatlan útjaihoz. Azt most már az önkormányzat állja, de a munkát még mindig a település lakosai végzik.
Blokkolták az úszószövetséget A Magyar Úszó Szövetségben továbbra sem történt meg az elnökváltáskor szokásos és szükséges átadás-átvétel, miután a MÚSZ szeptember 1-jén leváltott elnöke, Bienerth Gusztáv nem tud megjelenni a szövetség székházában - közölte a szövetség.
Magyar kórházba jöhet a megsérült kopt pap A gyógykezelést a magyar kormány, ajánlotta fel, ahogy egy korábbi merénylet esetében is tette.
Megverte az U17-es válogatott Hollandiát, továbbjutottak az Eb-selejtezőkben Bejutottunk a legjobb 32 csapat közé, ahonnan tizenöten lehetnek majd ott a jövő évi Európa-bajnokságon.
Szili Katalin: az EU-nak különbséget kell tenni az őshonos és a bevándorolt kisebbségek között Mivel az Európai Unió polgárainak tíz százaléka az őshonos nemzeti kisebbségekhez tartozik és öt százalékuk bevándorló, az uniónak különbséget kell tennie e két csoport között - mondta Szili Katalin.

EBEL: Erdély duplája is kevés volt a Fehérvárnak A HC TWK Innsbruck bedarálta a magyar csapatot.
Orbán még ebben a hónapban Erdély felé veszi az irányt Három napig távol lesz a miniszterelnök, Kolozsvárra és Nagyváradra is elmegy.

Top hírek:
Hét év után gyűrte le a rák a magyar pornósztárt - nevetve, táncolva ment el Derzsi Anita Még a barátai sem tudták, hogy éveken át küzdött súlyos betegséggel a 39 éves Derzsi Anita, akinek a szervezete most feladta a harcot. A csinos színésznőt, műsorvezetőt és filmest rengetegen gyászolják.
Ennyiért adták el Picasso dél-franciaországi otthonát Több mint húszmillió euróért kelt el Pablo Picasso utolsó otthona a Cannes közelében fekvő Mougins településen egy csütörtöki árverésen.
Kassai Viktor barátnője is elbánt a maga Bayernjével Kulcsár Katalint teszik felelőssé a bajorok női csapatuk BL-kieséséért.
Bernd Storck újabb csatárral bővítheti a kínálatot A fineszes légiós bajnokságot is nyert Pintér Attila keze alatt.
Duterte azt ígéri, vége a véres drogháborúnak De azért továbbra is fenyegeti azokat az országokat, amelyek kivizsgáltatnák a gyilkosságokat.
Félnek elmenni a Matilda szereplői Oroszországba A főszereplők már mind lemondták a premiert.