Menekültek elleni határzárról is szó volt az olasz-líbiai egyeztetésen

A Líbia déli határán át érkező migráció feltartóztatása, valamint az ott tervezett határzár megépítése is témája volt az olasz és líbiai kormány közötti egyeztetésnek Rómában.

2017. szeptember 17. 9:52

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Szellemhajók szállították a líbiai gázt Olaszországba Illegális nemzetközi földgázkereskedelmet lepleztek le Líbia és Olaszország között: a csempészek engedéllyel nem rendelkező hajókkal szállították a líbiai gázt Szicíliába, majd onnan eladták az olasz ...
Megáldott a Vatikán egy különleges musicalt Megáldotta a Vatikán a Sixtus-kápolnáról és Michelangelóról szóló, Sting zenéjére épülő musicalt, amelynek premierjét március 15-én tartják Rómában.
A csapat, ami egy éve nem kapott ki idegenben Aki november óta Napoli-drukker, nem búsult a hazaúton, 16-szor nyertek, legutóbb Rómában.
Félpályás kapusgóllal jutott vb-negyeddöntőbe a magyar minifutball-válogatott Tajti Bence lett a hős a Líbia elleni meccs hosszabbításában.
Hungary Helps: egy egész települést is megmentett a magyar program Magyarország milliárdokkal segíti az üldözött keresztényeket, valamint az újjáépítéseket a Közel-Keleten. Tell-Aszkuf városát teljes mértékben magyar pénzből építettek újjá. A magyar kormány úgy fogal...
Terrorizmusért körözött algériait vettek őrizetbe Rómában A római Termini pályaudvarnál vették őrizetbe.

Újra az olajárakról egyeztet Szaúd-Arábia és Oroszország Szaúd-Arábia és Oroszország várhatóan a jövő év végéig meghosszabbítja a nagy kőolajexportáló országok kitermelést korlátozó megállapodását, bár a rekordnagyságúra emelkedett amerikai olajexport és Lí...
Kirsten Dunst koszorúslány volt, de milyen szép! A legjobb barátnője ment férjhez Rómában, a múlt hétvégén.
2030-ra senki sem halna meg veszettségben Legalábbis ezt a célt tűzte ki többek között az ENSZ és a WHO Rómában.
Segélyszervezet: Magyarország példát mutat az üldözött keresztényeket segítésében A magyar kormány segítsége kiváló példája annak, hogy mit tehet egy kabinet az üldözött keresztények megsegítésére nyilatkozta Stephen Rasche, az Aid to the Church in Need (ACN) katolikus jószolgálat...
Fanatikus muszlim támadt rendőrökre Rómában Először egy csókolózó párra, majd egy, az incidens miatt kiérkező rendőrpárosra is rátámadt egy fanatikus muzulmán Rómában.
Olasz lett a legbritebb brit színész, Colin Firth Felesége is olasz, a gyerekei is Rómában születtek, a Brexitet pedig katasztrofálisnak tartja, úgyhogy ő is állampolgárságot kért.