Savval támadtak meg 4 amerikai turistát Marseille-ben

A rendőrség szerint a támadó elmebeteg lehet.

2017. szeptember 17. 17:38

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Neymar: Annyi mindennel dobáltak, meg is ebédelhettem volna A Marseille-PSG-ről kiállított támadó szerint a szurkolók viselkedése túlzás volt.
Marseille - PSG 2-2 Videó Neymar gólt lőtt, pirosat kapott, Cavani szabadrúgásból mentet pontot a PSG-nek a Marseille ellen Sun, 10/22/2017 - 23:22
Franciaország kiutasítja a bűnöző migránsokat Egy 29 éves tunéziai migráns két nőt késelt halálra Marseille-ben, ámokfutása előtt két nappal a rendőrség szabadon engedte.
Macron keményebb intézkedéseket ígért a marseille-i támadás után Kitoloncolnák az országban illegálisan tartózkodó külföldieket, ha bűncselekményt követnek el.
A marseille-i terrorista testvére Szíriában harcolt a dzsihadisták között Anis Hanachi a francia hatóságok nyomozati anyaga szerint 2014-től 2016-ig Szíriában tartózkodott és az egyik szélsőséges iszlamista csoport tagja volt. A feltételezések szerint ez idő alatt radikaliz...
Leváltják az illetékes francia prefektust a Marseille-i késelő elengedése miatt A francia belügyminisztérium jelentése megállapította, súlyos működésbeli elégtelenségek vezettek ahhoz, hogy szabadon engedték a férfit.

Őrizetben a marseille-i késes terrortámadás elkövetőjének testvére Az olasz terrorizmusellenes nyomozó-igazgatóság (Digos) őrizetbe vette Ahmed Hanadzsinak, az október elsején Marseilles-ben késeléses merényletet elkövetett tunéziai férfinak az egyik fivérét Ferrara ...
Marseille-i késelés: elengedtek öt korábbi gyanúsítottat A gyanúsítottakat a dél-franciaországi Marseille főpályaudvarán október 1-jén elkövetett kettős gyilkosság kapcsán vették őrizetbe.
Terroristák is jönnek Olaszországba Tunéziából A marseille-i késelő is így jutott be Európába.
Megkopott az Iszlám Állam fénye Az Iszlám Államnak a reklámérték volt kulcsfontosságú a Las Vegas-i és a Marseille-i merénylet kapcsán mondta Tálas Péter az InfoRádiónak. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Stratégiai Védelmi Kutatóköz...
Letartóztattak 4 férfit a marseille-i késes merénylet miatt A parlament pedig megszavazta a terrorellenes törvény szigorítását: jön az indoklás nélküli házkutatás és házi őrizet.
Az Iszlám Állam késelt Marseille-ben A dzsihadista terrorszervezet magára vállalta a hétvégén történt franciaországi terrortámadást.