Megint Budapestre jönnek a világzene sztárjai

A tavalyi év egyik legjobb zenei kezdeményezése volt a Budapest Ritmo fesztivál, mi is imádtuk. Októberben újra megrendezik a fesztivált.

2017. szeptember 18. 14:27

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ben Mandelson kapta az első Budapest Ritmo díjat A kiváló zenésznek ítélték oda a fővárosban zajló világzenei fesztivál idén alapított elismerését.
V4 performances at Budapest Ritmo world music festival Several performances from the Visegrad Four countries and some exotic countries around the world will be featured at the Budapest Ritmo world music festival opening on Friday.
Lajkó Félixtől a Transglobal Undergroundig indul a Budapest Ritmo Október 6 és 8. között 29 országból 24 világzenei előadó ad koncertet a fesztiválon.

Budapest Ritmo Három napon át szól a világzene az Akváriumban Négy színpadon 29 ország fellépői 24 koncertet adnak három napon át a Budapest Ritmo világzenei fesztiválon, amely a közép- és kelet-európai térség előadói mellett a világ különböző tájairól érkező ze...
Világzenei seregszemle Budapesten 30 ország művésze lép fel a Budapest Ritmo fesztiválon.
Budapest Ritmo Újra a fővárosban a világzene sztárjai Ismét lesz Budapest Ritmo. A világzene legnagyobb magyarországi seregszemléjét, amelyet tavaly rendeztek meg először, idén október 6-tól 8-ig tartják az Akvárium Klubban, a nulladik napon szakmai show...