Rosszul volt, mégis a volán mögé ült (fotó)

A 74 éves férfi felesége súlyosan megsérült, a vétlen autó vezetője könnyű sérüléseket szenvedett.

2017. szeptember 18. 17:26

A cikk folytatása...Friss hírek
Itt az év futballcsapata, meglepő összeállításban Hátfő este tartották meg a FIFA Best gálát Londonban.
Olivier Giroud kapta a Puskás-díjat Itt van 2017 legszebb gólja.
Börtönőr is jelentkezett a tornanádaskai óvodába havi félmillióért Egy rendőr, egy börtönőr, de egy budapesti nyugdíjas is jelentkezett Tornanádaskára, a félmilliós fizetést kínáló óvodai állásra.
15 éves a Gödör Klub - születésnapi fesztivál A Gödör Klub szervezői igyekeztek úgy összeállítani a programot, hogy legyen benne minden, ami a Gödör Klub: kiállítás, irodalom, koncertek, kortárs tánc és színház.
Feltehetően izraeli légicsapás végzett több dzsihadistával Az Iszlám Állammal kapcsolatban álló fegyvereseket és feleségeiket érte a támadás.
Katz Dávid és Fekete-Győr András végre találkoztak A miniszterelnök szerint még nincs megnyerve a választás.

Top hírek:
"Akkora bunda volt" - Kiakadtak a nézők a Sztárban sztár után Ez történt a héten a népszerű show-műsorban.
Elfogták a Borsod megyei gázolót Furgonnal ütött el egy gyalogost szombat reggel.
Így alakul kereskedelmi forgalmunk Szerbiával A magyar-szerb kereskedelmi forgalom alakulása, 2007-2016; behozatal; kivitel; milliárd forint
Afroamerikai feminista: rasszizmus, hogy Weinstein csak fehér nőket erőszakolt meg A "faji kártya" sosem megy ki a divatból.
Online kormányzati, közigazgatási és e-egészségügyi szolgáltatások terjedésének és a digitális jólét megteremtésének elősegítése országos, illetve helyi civil és szakmai szervezetek támogatásával / GINOP-3.3.3-17 Online kormányzati, közigazgatási és e-egészségügyi szolgáltatások terjedésének és a digitális jólét megteremtésének elősegítése országos, illetve helyi civil és szakmai szervezetek támogatásával
Hamilton győzött, a Merci bajnok Vettel a 2. hellyel még hajszálra életben tartotta vb-esélyét az Amerikai GP-n. Verstappen csalódott.