8 hónapra teljesen elzárták őket a világtól a tudomány nevében, most "szabadultak" ki

Visszatért az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) hatfős kutatócsapata nyolc hónapon át tartó izolációjából, melyet a Marson tapasztalhatóhoz hasonló körülmények között töltött egy Hawaii-szigeti vulkánon.

2017. szeptember 18. 18:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ha már elküldtünk 5 milliárd kilométerre egy szondát, akkor legyen szíves dolgozni még egy kicsit Másodszor is meghosszabbította a Ceres törpebolygót vizsgáló Dawn űrszonda küldetését az amerikai űrkutatási hivatal. Az űrszonda mindaddig vizsgálni fogja a Mars és Jupiter közötti kisbolygóövben lé...
Az utcáról a NASA laboratóriumába Michaela Musilovával, a szlovák űrtevékenység szervezetének elnökével beszélgettünk.
A NASA meghosszabbította a Dawn űrszonda misszióját Az űreszköz a Ceres törpebolygót tanulmányozza.
Űrhajóssá váltak az F1-es pilóták A föld fölött lebegett Daniel Ricciardo és Max Verstappen. Na nem a hétvégi amerikai futam dobta fel ennyire a Red Bull F1-es versenyzőit, hanem a súlytalanság. Meghívást kaptak ugyanis a NASA houston...
Újabb bíró megy szembe Trumppal Egy marylandi szövetségi bíró is felfüggesztette Donald Trump elnöki rendeletét a beutazások korlátozásáról. Egy nappal korábban egy hawaii szövetségi bíró is erről hozott döntést.
Trump beutazási tilalmát megint kidobta egy bíró Egy marylandi szövetségi bíró is felfüggesztette Donald Trump elnöki rendeletét a beutazások korlátozásáról. Egy nappal korábban egy hawaii szövetségi bíró is erről hozott döntést.

Meddig pörög a fidget spinner az űrben? videó A kérdésre pontos választ ugyan nem adott a NASA űrhajósa, de így is érdekes figyelni a kísérletezést Newton mozgástörvényeivel.
Fidget spinnert küldött a NASA a Nemzetközi Űrállomásra Az űrhajósok mutatják be, mi történik, ha az űrben pörgetnek meg egy fidget spinnert.
Örökifjúvá tenné a Mars-misszió űrhajósait a NASA A génmanipuláció még ingoványos terület: megakadályozza az öregedést, de komoly etikai kérdéseket vet fel. Jelenleg embereken szigorúan tilos.
Bruno Mars kapta a legtöbb jelölést az Amerikai Zenei Díjra Az énekes toronymagasan vezeti a jelöltlistát, amelyen a legjobb előadó mezőnyben csupa férfi szerepel.
Aszteroida közelít a Föld felé: a NASA csak most szólt, hogy órákon belül érkezik Tegnap jelentették be, hogy elhalad mellettünk egy kisbolygó.
Az élet bölcsőjére bukkanhattak a Marson Nem lehetetlen, hogy az egykori tenger mélyén megjelentek a kezdetleges létformák.