Mém lett Mága Zoltánból de legalább megmagyarázta!

Mikor én még legény voltam e szöveggel került fel egy kép Mága Zoltán hegedűművész közösségi oldalára, amelyen a Prima Primissima Díjas művész a kétszeres Oscar-díjas Barbra Streisanddal mosolyog karöltve. Percek alatt derült ki, ez bizony manipulált fotó, az eredetin Barbra Celine Dion oldalán látható! Elsőként nyilvánosan talán a szegvári fotós, Purgel Zoltán leplezte le Mágát, aki a közösségi oldalán azt is leírta, a kép hamisítvány.

2017. szeptember 18. 20:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Mága Zoltán felesége harmadik gyerekükkel várandós A hegedűművész neje már az ötödik hónapban jár.
A botrány segített? Szétkapkodják Mága Jennifer koncertjegyeit Amióta a Facebookon üzenget egymásnak számos nagy múltú közéleti szereplő és Mága Zoltán, rohamosan fogyni kezdtek a jegyek lánya, Jennifer koncertjére.
Mága Zoltán és ritkán látott felesége - A gyönyörű Annamáriával 20 éve házasok Mága Zoltán számára felesége biztosítja a harmonikus családi hátteret.
Dagad a botrány Mága Zoltán lányának koncertje körül Továbbra sem csitul, sőt egyre nagyobb a balhé Mága Zoltán lánya, Jennifer gigakoncertje miatt, amivel kapcsolatban pár nappal ezelőtt csupán érdeklődés szintjén írt egy Facebook posztot Tereh István,...
Várkonyi Andi, Sebestyén Márta és Krasznai Tünde is beszólt Mága lányának Élcelődő megjegyzést tett Mága Zoltán lányára az Első Emelet volt menedzsere, s Krasznai Tündétől Sebestyén Mártáig többen is oda-odaszúrtak a gigakoncertjére készülő Jennifernek.
Irtó dögös lett Mága Zoltán lánya - A 21 éves Jennifernek nem csak a hangja gyönyörű Mága Jennifer bombaformában készül a koncertjére.

Meryl Streep pincére volt Návai Anikó Interjút készített Meryl Streep háromszoros Oscar-díjas és kilencszeres Golden Globe-díjas amerikai színésznővel Návai Anikó. A magyar új­ság­író-riporter annak a bizottságnak az egyetlen magyar tagja...
A Magyar Érdemrend középkeresztjével tüntették ki Ennio Morriconét Az Oscar-díjas zeneszerző megtiszteltetésnek nevezte a kitüntetést.
Még Cher is szerepel a Mamma Mia!-ban Nagy bejelentést tett Cher: ő is szerepel a Mamma Mia! című film hamarosan érkező folytatásában. Akik csodálkoznak, talán elfelejtik, hogy a 71 éves énekesnőnek nemcsak Grammy-, de Oscar-díja is van, ...
Tatán Fidesz-KDNP-s nyerte a képviselő-választást Tatán, a 3. számú egyéni választókerületben Purgel Zoltán, a Fidesz-KDNP jelöltje nyerte az időközi képviselő-választást 366 szavazattal (63,6 százalék), a választásra jogosultak 26,6 százalékos r...
Kizárták a filmakadémiából az erőszakkal vádolt Harvey Weinsteint Az Oscar-díjakról döntő akadémia szerint a producer nem érdemli meg kollégái tiszteletét.
Channing Tatum mégis mutáns lesz: kitűzték a Gambit-mozi bemutatóját Több éves huzavona után elkezdik forgatni az X-Men spinoffot, amelyet végül egy Oscar-díjas rendező vezényelhet le.