Amikor még Kenderes volt "Felcsút"

Kedden látogat Felcsútra az Európai Parlament költségvetési ellenőrző bizottságának küldöttsége, hogy a magyar kormányzat nem túl nagy örömére megnézze az ott uniós pénzből fejlesztett kisvasútat. Ennek apropóján kerestük elő a HVG még 2013-ban írott cikkét, azt bizonyítandó, hogy a Magyarországon nem mai keletű passzió az ország vezetőjének faluját kicsinosítani nem feltétlenül magánvagyonból.

2017. szeptember 18. 20:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Exkluzív klub alakul Felcsút környékén itt a térkép Egyre többször ütköznek a turisták kerítésekbe Bicske és Felcsút környékén, amelyek elzárják a politikai és a gazdasági elit világát a földi halandók elől.
Kétgólos hátrányból nyert a Fradi, otthon kapott ki a Felcsút A Videoton fordulatos mérkőzésen verte a DVTK-t, az Újpest a Debrecennel ,a Haladás a Mezőkövesddel nem bírt. Az NB I 11. fordulójának eredményei.
Nem játszhat együtt Orbán két kedvenc csapata Felcsúton Hiába minden, nem Felcsúton lesz a Felcsút-Székesfehérvár meccs.
Személyeskedett Mészáros Lőrinc egy újságíróval Oroszi Babett és erre Felcsút polgármestere is emlékezett korábban az RTL Klubnál dolgozott, már akkor is kérdezte Mészárost, ha tudta.
Mészáros Lőrinc nem indul többet a polgármesterségért Fizikailag nem tudok állandóan jelen lenni mindenütt - indokolt Felcsút százmilliárdos polgármestere.
Újabb magyar stadion borult sötétségbe Felcsút után a magyar fővárosban is áramszünet okozott gondot a magyar élvonalban.

Megégett a Videoton, ismét nyert a Felcsút Az NB I kilencedik fordulójának eredményei.
Mindjárt itt vannak az EU-ellenőrök, de a felcsúti kisvasút még mindig tök üres Egyedül zötykölődtünk Alcsút és Felcsút dombjai között, miközben Mészáros Lőrinc pizzáját is megkóstoltuk. De vajon mit szól majd ehhez a hangulathoz a beruházást ellenőrző uniós bizottság, amelyet a ...
Edzőcsere a Felcsút fiókcsapatánál Szanyó Károly helyét éppen egy Felcsútról kirúgott edző veszi át.
Mekkora bajnokság az NB I.? Csak egy meccsen nem volt fordítás Hiába, a Felcsút az Felcsút. Pintér csapatának meccsén nem lehet csak úgy fordítgatni az állást.
Globális harc az anyai halálozás ellen Magyarországon a mutatószám 17, amivel a vizsgált 179 ország között az 51. helyen állunk.
Így kényszerítették prostitúcióra a tiniket Kiderült, hogyan dolgoznak a gyerekkereskedők Magyarországon. A Kékfény riportja.