Hogy került 100 ezer euró a vécékagylóba?

Svájcban nagy címletű euróbankjegyek miatt tömődött el egy bank és több étterem mellékhelyisége.

2017. szeptember 18. 21:23

A cikk folytatása...Friss hírek
Kirúgtak? Így állj talpra! Tony Robbins népszerű motivációs tréner szerint az életünket nem a különböző események, hanem a róluk alkotott meggyőződéseink irányítják. Ha egy vállalati leépítés során két kolléga elveszíti...
Tűz a XVI. kerületben Egy melléképületben csaptak fel a lángok a Mátyás utcában.
Elítélhetik, mert a házából ki akarta költöztetni a szívességből ott lakókat Gázspray-vel fújta le a családot, miután ők nem akartak elmenni. Felfüggesztett börtön járhat érte.
Itt minden volt tegnap - Random Reggeli Itt kérem minden volt tegnap. Nagy esés, visszaemelékedés, majd "természetesen" pluszban zárás! Annyi a pénz, hogy képtelen érdemi esésre az amerikai piac.
Oroszország gyakorlatilag megtámadta Amerikát "Hadviseléssel ér fel" a tavalyi elnökválasztási folyamatba történt orosz beavatkozás az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete szerint. A volt elnök George W. Bush is így látja.
Csúcsánál tartotta magát a BUX - technikai elemzés Mindenkori csúcsa alatt zajlik a hazai index aktuális korrekciója.

Top hírek:
Bosszú vagy szerelem - 12. rész Sühan tovább folytatja a nyomozást Cesur után. Kutakodása azonban többször bajba sodorja, illetve egy szörnyű családi titkokra is fény derül. Şirin és Kemal már az esküvőre készülnek. Cesurnak köszönhetően a szerelmesek pénzügyei is rendeződnek, így sem az esküvő finanszírozása, sem a közös életük elindítása nem jelent majd problémát.
Minden második embert érint a betegség: visszafordíthatatlan elváltozásokat okozhat a szemen Sokan átélik a tüneteket, és nem is tudják, hogy ez a bajuk.
Kezdődik az uniós csúcs Erősebbek a kézfogások a színfalak mögött A csúcstalálkozó előtt, vacsorán fogadta a V4-es vezetőket az Európai Bizottság elnöke. Az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója szerint bár a mosolyokról és a kézfogásokról szólt az est, mindenki megpróbálta a saját álláspontját átvinni.
Több magyar intézkedés is súlyos aggályokat vet fel a határon Az Európa Tanács főtitkárának menekültügyi megbízottja írt jelentést.
Bush kőkeményen beszólt az USA-t kihasználó oroszoknak Finoman oda szúrt Donald Trump világképének is a volt amerikai elnök, aki ellenségnek nevezte Oroszországot.
Öt év börtönt kapott a Gyurcsány-kormány egykori NBH-s főigazgatója Vesztegetés és államtitoksértés miatt ítélték el első fokon.