Holnap megszavazhatja a parlament a korrupcióügyi változtatásokat - a nap hírei

A Ryanair nyilvánosságra hozta, hogy pontosan mely járatait töröli október végéig. Magyarországra is kerülhetett abból a Németországban gyártott nugát szelet típusból, amelyben egy vásárló üvegdarabot talált.

2017. szeptember 18. 22:02

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Minek megvenni, ha bérelni is megéri A kontinensen Németország számít lízingnagyhatalomnak, ahol a hitelezést már jócskán meghaladja a pénzügyi- és operatív lízing.
Vaddisznók terrorizáltak egy német várost Szokatlan eset történt pénteken délelőtt Németország északi részén.
Több mint tíz évet kapott a ghánai migráns, aki Németországban megerőszakolt egy kempingezőt Az elutasított ghánai menedékkérő áprilisban erőszakolt meg egy kempingezőt Bonn közelében.
Lézerrel vakította el a rendőrségi helikopter pilótáját, másfél évet kapott Másfél év letöltendő börtönbüntetésre ítéltek egy 22 éves beteggondozót szerdán Németországban, mert lézerfénnyel elvakította egy rendőrségi helikopter pilótáját.
Percenként értéktelenedett el a pénz Leküldte az anya a fiát a közértbe két kenyérért, de mire a fiú odaért, azért a pénzért már csak egy kenyeret tudott venni. Ilyen rövid idő alatt ennyit értéktelenedett a pénz 1923-ban Németországban....
Hathavi börtönre ítéltek Németországban egy idős holokauszttagadót Holokauszttagadó kijelentései miatt hathavi letöltendő börtönre ítélték hétfőn Németországban a sajtó által csak "náci maminak" emlegetett 88 éves Ursula Haverbecket.

May és Merkel kiáll az iráni nukleáris megállapodás mellett Nagy-Britannia és Németország továbbra is kiáll az iráni nukleáris fejlesztési programról kötött többhatalmi megállapodás mellett.
Claudia csak a hangjából élt  tíz évig énekelt németországi bárokban Tíz évig élt Németországban Claudia, a különleges hangú énekesnő, hogy pénzt tudjon keresni. Vajon miért köszönti duettpartnerét, Riccót minden zenélés után?
Németország meghosszabbította a határellenőrzést a migránsválságra és a terrorveszélyre hivatkozva Két éve állították vissza az "ideiglenes" határőrizetet Németország és Ausztria határán a német hatóságok. A szövetségi belügyminiszter szerint a terrorveszély és a migránsválság miatt azonban...
A dánok és a németek meghosszabbítanák a schengeni határellenőrzést Dánia és Németország a közel kétéves engedély november 12-én lejáró hatályát követően kívánja további hat hónappal meghosszabbítani az uniós határokon belüli határellenőrzést a migrációs nyomásra és t...
Szennyezett tojás volt a tésztában Száraztésztákban, tojáslikőrben, tojásporban, de még pékárukban is kimutatták, a fipronil Németországban, amit próbáltak elhallgatni a hatóságok. Ez az a növényvédő szer, amelyet augusztusban mutattak...
Németország nem tud leállni: gyermeket fogadhatott örökbe az első meleg német házaspár Engedélyezte egy berlini meleg házaspárnak a nevelt gyermekük örökbefogadását a bíróság. A melegházasság bevezetése óta ez az első örökbefogadás az azonos nemű házaspárok esetében Németországban.