Büdös a tömegközlekedés, inkább 42 milliót költ Rooney

Ittas vezetése miatt 320 ezer fontra, azaz 112 millió forintra rúg Wayne Rooney összbüntetése. S mivel két évig nem vezethet autót, úgy döntött, hogy összesen 120 ezer fontért (42 millió Ft) taxizik.

2017. szeptember 19. 12:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Rooney mentett pontot az Evertonnak Az utolsó tíz percben jöttek a gólok.
Nyolcvanéves a futball utolsó gentlemanje Rekordjait csak Rooney és Giggs tudta megdönteni. A világbajnok, BEK-győztes, angol bajnok Bobby Charlton légi balesetet is túlélt.
Rooney-t közmunkára fogták, fákat ültet Ittas vezetésen kapták, megkezdte ledolgozni a büntetést.
Elhagyta a felesége Rooney-t? Coleen Rooney legutóbbi fotója arról árulkodik, hogy véget vet házasságának az Everton focistájával, Wayne Rooney-val. A várandós asszony kirakott egy képet az Instagramra, amin két fiával egy Tini Ni...

Wayne Rooney véres fejjel hagyta el a pályát Íme a jelenet, ami talán egyedül a világon szombat este a Goodison Parkban nem ért lapot - legalábbis Martin Atkison sporttárs szerint.
Rooney-ból dőlt a vér, de a bírót nem érdekelte Csúnyán lekönyökölték az Everton-csatárt.
Az Aranylabda még odébb van, de Mbappé idén Golden Boy lehet Korábban Messi, Pogba és Rooney is megkapta a rangos elismerést.
Elítélték Rooney-t - Így tenné jóvá hibáját a játékos Anglia - Egy ideig nem vezethet.
Négyet vágott a United, pontot vesztett a Chelsea - videó Visszatért az Old Traffordra Wayne Rooney, az Arsenal pontot rabolt a Stamford Bridge-ről.