Újabb támadást indítottak a lázadók Szíriában

Akár alá is áshatja a tűzszentre tett moszkvai erőfeszítéseket.

2017. szeptember 19. 12:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Sittre került a dzsihád mami A maximálisan kiszabható tíz év börtönbüntetésre ítélte pénteken a párizsi büntetőbíróság azt az iszlám hitre áttért anyát, aki a végsőkig támogatta saját gyermekét, a Szíriában dzsihadistaként harcol...
Újra lecsapott az orosz légierő Szíriában Az orosz légierő megsemmisítette - az újabban Dzsabhat Fatah as-Sám elnevezést használó - an-Nuszra Front terrorszervezet legnagyobb szíriai fegyverraktárát - közölte Igor Konasenkov vezérőrnagy.
Már márciusban is használtak mérgesgázt Szíriában A támadásban mintegy 70 ember megsérült, sokakat habzó szájal vittek kórházba.
ENSZ: Már 30 ezren veszítették el az otthonukat Kelet-Szíriában Július óta folynak a harcok.
Meghalt a Szíriában felrobbantott orosz ezredes Valerij Fegyanyin ezredes vasárnap este halt meg a moszkvai központi katonai kórházban.
Ez volt a szíriai polgárháború idei legvéresebb hónapja Szeptemberben több mint 3300 ember halt meg Szíriában, köztük 207 gyerek.

28 civil halt meg egy légicsapásban A mentőkre is bombáztak Szíriában, négy gyerek a halottak között.
Moszkva cáfolta, hogy orosz katonák estek fogságba Szíriában Az orosz védelmi tárca cáfolta az Iszlám Állam dzsihadista szervezet csütörtöki közlését, miszerint a szélsőségesek elfogtak két orosz katonát a kelet-szíriai Deir-ez-Zór tartomány területén.
Terrorista-vezéreket öltek meg az oroszok Szíriában Magas rangú harctéri parancsnokokat szedtek le drónokkal Szíriában.
Az Iszlám Állam végnapjai? Újabb sikerek az orosz hadseregtől Drónokkal bombázták váratlanul a terroszervezet állásait, miközben egy fontos hidat is sikerült felhúzniuk Szíriában.
Az USA és az SDF lassan kiszorul a szíriai rendezésből Oroszország és Törökország fontosnak tartja, hogy koordinálja erőfeszítéseit Szíriában, ahol a négy feszültségcsökkentési övezet létrehozása megnyitja az utat a polgárháború lezárása előtt - jelentett...
Megöltek egy orosz altábornagyot Szíriában Az Iszlám Állam tüzérségi támadásában halt meg.