Nem akármilyen műtétet hajtott végre a miniszter

- Először végeztek sikeres szétválasztó műtétet sziámi ikreken Madagaszkáron, az orvoscsoportot személyesen az amúgy gyermeksebész Mamy Lalatiana Andriamanarivo egészségügyi miniszter vezette.

2017. szeptember 19. 21:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Újra megjelent a rettegett betegség Madagaszkáron, legalább 36 halott van már Tüdőpestises és bubópestises betegek is vannak Madagaszkáron. A WHO antibiotikumot és pénzsegélyt küld.
Pestis pusztít Madagaszkáron - Már 30 halott A kórokozó a patkánybolháról kerülhet át az emberre, cseppfertőzéssel terjed.

Friss hírek
Nincs kidolgozott stratégiája Szíriára vonatkozóan Washingtonnak Washington nem tudja mit csináljon Rakka felszabadítása után.
Tárgyal a kormány a hallgatókkal az ösztöndíjrendszer átalakításáról A kormány az elmúlt hét évben számos ösztöndíjat alapított a hallgatók felsőoktatási tanulmányainak támogatására, a korábban is létező ösztöndíjakra fordítható keretösszegeket pedig jelentősen emelte mondta a Magyar Időknek Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára Gulyás Tibor, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) elnökének hé­t végi szavaira reagálva, aki a hallgatói ösztöndíjak emelését sürgette.
Trumpnak fogalma sincs, mit csináljon Szíriával az ISIS kiűzése után Nincs stratégia, pedig hamarosan Rakka is felszabadul. Hogy távolítsák el Aszadot a hatalomból?
Újabb halálos áldozatokat követelt a kaliforniai tűzvész Negyvenegyre nőtt a Kaliforniában tomboló tűzvész halálos áldozatainak a száma, ugyanakkor egyes helyeken sikerült megfékezni a lángokat.
Jobbik-hakni a liberálisoknál
Packázás Aki ennyire kihúzta a gyufát a mi kormányunknál, azt egykönnyen nem eresztik.

Dinoszauruszokat gyilkolászhatott a sátán ősi békája Dinoszauruszok gyilkosa lehetett a 68 millió éve Madagaszkáron élt kétéltű, a Belzebub békája (Beelzebufo Ampinga) - állapította meg egy csütörtökön megjelent tanulmány.
Szibériai fogságból is megszökött egyszer Madagaszkár önjelölt magyar királya Benyovszky Móric, a kalandorokban gazdag 18. század egyik legmerészebb világutazója, a több nemzet hőseként számon tartott madagaszkári király 271 éve, 1746. szeptember 20-án született a Nyitra vármeg...

Top hírek:
Ninja Warrior - 1. adás 1. rész Megérkezett minden idők egyik legnagyobb kihívása Magyarországra is. Az első adásban hat akadállyal, majd az Epizódfináléban további öttel kell majd megküzdeniük a Ninja Warrior-jelölteknek. Az adás első részében pályára lépett többek között Mester Róbert "A Kéményes", Szabó Joci, Gulyás Zsombor "BG70", Veréb István "Jimmy" és Nagy Dániel.
Őrizetbe vettek két katalán vezetőt zendülés miatt Egy spanyol bíróság rendelte el a vizsgálati őrizetet. 8-15 évet is kaphatnak.
A magyar színésznőt smink nélkül még a férje sem ismerné fel A Feleségek luxuskivitelben színésznőjét, Csősz Bogit már kora reggel sminkes veszi kezelésbe.
Dzsihadista lázadók vezetőit ölhették meg a Fülöp-szigeteken A Fülöp-szigeteki katonák megölték az Iszlám Állam dzsihadista szervezethez kötődő lázadók két megmaradt vezetőjét.
Halálos baleset történt Miklósfánál Egy autó és egy kamion ütközött össze.
Hegyi-Karabahról egyeztett Genfben az örmény és az azeri államfő Szerzs Szargszján örmény és Ilham Alijev azeri elnök a szakadár Hegyi-Karabah körüli konfliktus békés rendezésének lehetőségeiről egyeztett Genfben, az államfők megállapodtak a tárgyalások folytatásáról illetve a feszültségcsökkentésről a frontvonalakon közölte hétfőn az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ).