Áll az alku - 2017.09.19. - 17. adás 1. rész

Ezúttal Peti lett a szerencsés, aki alkudozhatott az Igazgató Úrral. A tét most is, mint mindig: 100 millió forint volt. 

2017. szeptember 19. 21:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Áll az alku - 2017. 10. 05. - 29. adás 1. rész Az Áll az alku játékosai közül ezúttal Tünde kezdhetett alkudozni az Igazgató Úrral. Fordított taktikával vágott neki a játéknak: ő első körben kilőtte a szerettei születésnapi dátumaival ellátott tás...
Áll az alku - 2017. 10. 03. - 27. adás 1. rész A pékből hentessé vált Csacsi lett a szerencsés játékos, aki elkezdhetett alkudozni az Igazgató Úrral. 

Friss hírek
Megható, ezt csinálta Rubint Réka fia Norbika egy igazi úriember.
Belső comb: 6 gyakorlat, ami kívánatosan feszessé formálja Így lesz karcsú az egyik legkritikusabb rész.
Kaszkadőröket nevel Gór Nagy Mária Európában elsőként indít OKJ-s kaszkadőrképzést a színésznő.
Hű, de randán rikácsol Katy Perry, amikor örül Egy rajongója lepte meg egy saját kezűleg készített öltözékkel, amire az énekesnő vicceskedve reagált, rá nagyon nem jellemző hangon.
Ködös és nyirkos idő északon, kellemes meleg délen időjárás-jelentés, 2017. október 20., péntek, ...
Szekeres Adrien megmutatja kedvenc budapesti helyét Pénteki kellemes séta a szabadban

Áll az alku - 2017.09.29. - 25. adás 2. rész Az egy ideje Balin élő Zoltán alkudozhatot az Igazgató Úrral, aki a végefelé egy igencsak elgondolkodtató ajánlatot adott. 
Áll az alku - 2017.09.27. - 23. adás 1. rész Ismét egy régi játékos, méghozzá Tamás lett a szerencsés, aki elkezdhetett alkudozni az Igazgató Úrral. Vajon Gundi mellett is olya bőbeszédű lesz, mint játékostársai között?  
Áll az alku: Gundel Takács Gábor lett a játékosok ˝titkárnője˝? Jérémy szeretett volna az Igazgató Úrral beszélni, mert, mint mondta, neki nincs szüksége titkárnőre azaz Gundel Takács Gáborra a tárgyaláshoz. Nos, végül továbbra is csak a műsorvezető beszélhetett...

Top hírek:
Bosszú vagy szerelem - 12. rész Sühan tovább folytatja a nyomozást Cesur után. Kutakodása azonban többször bajba sodorja, illetve egy szörnyű családi titkokra is fény derül. Şirin és Kemal már az esküvőre készülnek. Cesurnak köszönhetően a szerelmesek pénzügyei is rendeződnek, így sem az esküvő finanszírozása, sem a közös életük elindítása nem jelent majd problémát.
Minden második embert érint a betegség: visszafordíthatatlan elváltozásokat okozhat a szemen Sokan átélik a tüneteket, és nem is tudják, hogy ez a bajuk.
50 kilót fogyott Melissa McCarthy - Fotókon az elképesztő átalakulása Az egykor duci színésznőre alig lehet ráismerni.
Börtönből Facebookozik a magyar fegyvernepper Döbbenetes Képekkel és videókkal mutatja be egy rab, hogy milyen körülmények uralkodnak a Sopronkőhidai Fegyház és Börtönben. B. Sándor október 15-én egy nyilvános profillal regisztrált a Facebookon, amelyen rövid időn belül számos bejegyzéssel jelentkezett. A 83 feltöltött fotó között válogatva a félmeztelenül és rabruhában pózolók mellett betekintést nyerhetünk a férfi zárkájába, de egy földön heverő patkányra is rácsodálkozhatunk.
Melltartóra vetkőzött Mádai Vivien Különlegesen pikáns fotóhoz adta a nevét a TV2 műsorvezetője, aki azt mondja, ennél lejjebb nem vetkőz­ne, kivéve, ha jó ügyért teszi.
Vigyázat, gyerekkel vagyok! - 2. évad 13. adás 1. rész Ez alkalommal Homonnay Zsolt, Temesvári Andrea és Nagy Viktor érkeztek a stúdióba, és persze magukkal hozták gyermekeiket is, akik jó néhány titkukat kifecsegték Ördög Nórának. A nézők megtudták, mi Homonnay Zsolt legjellemzőbb szokása, fia elárulta Temesvári Andreáról, mit mond, miután megivott fél...