Jelentés: a konfliktus a gyűlöletbeszéd terjedéséhez vezetett Ukrajnában

Negatív hatással van a sérülékeny társadalmi csoportokra és a gyűlöletbeszéd terjedéséhez vezetett a több mint három éve tartó fegyveres konfliktus Ukrajnában állapítja meg kedden közzétett jelentésében az Európa Tanács (ET) rasszizmus és intolerancia elleni bizottsága (ECRI).

2017. szeptember 19. 22:21

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ukrajnában a susnyásból is napelemfarmok nőnek Jelenleg nincs jobb hely Európában napelemfarm telepítésére.
Minden harmadik ember végleg elhagyná Ukrajnát Egy szeptember 8-a és 18-a között készített, 1200 fős közvélemény-kutatás alapján az ukránok 35%-a végleg elhagyná hazáját, miközben a megkérdezettek 61%-a nyilatkozott úgy, hogy inkább Ukrajnában....
Ukrajnában elfogadták az új nyugdíjtörvényt A kedden elfogadott rendelet nyugdíjemelést tartalmaz, valamint fokozatosan növeli a nyugállományba vonuláshoz szükséges munkaviszonyban töltött évek számát - az előterjesztést a 450 fős törv...
Magyarellenes dokumentumfilmet mutattak be az ukrán sajtóban Az Európai Tanács bizottsága szerint gyűlöletbeszéd terjedéséhez vezetett a több mint három éven át tartó fegyveres konfliktus Ukrajnában.
Olyan rezsiforradalom zajlik Európában, hogy nem fogja elhinni Nyugaton kevesebbet fizetnek a gázért, mint három éve, ellentétben a magyarokkal. Miért? Milyen lesz a jövő háztartása? Mi zajlik Ukrajnában? Interjú Füzi Ákos energiapiaci menedzserrel.
Lezuhant egy katonai repülőgép Ukrajnában, ketten meghaltak A légierő szóvivője megerősítette, hogy légi baleset történt.

Világvége hangulat és tűzcsóvák Felrobbant egy lőszerraktár Ukrajnában. A Kijevtől 250 kilométerre lévő városban hétfőn este repült levegőbe mintegy 190.000 lőszer. A környező hat városból csaknem 30.000 embert menekítettek ki a ka...
Ígéretet tett a románoknak iskolaügyben az ukrán nagykövet Egyetlen kisebbségi tannyelvű iskola sem fog bezárni Ukrajnában, és a tanárok sem fogják elveszíteni állásukat ígérte a román parlamentben felszólaló ukrán nagykövet kedden.
Nem kapja meg az IMF-hitelt Ukrajna, amíg nem reformálja meg a nyugdíjrendszerét 12 millió nyugdíjas él Ukrajnában, itt megy el a világon a legtöbb pénz az idősekre a GDP-hez képest. Emelni kell a nyugdíjkorhatárt, különben nem jön a segítség.
Kárpátalja: az oktatási rendszer felszámolása a közösség megsemmisítése Ha az oktatási törvényt végrehajtják, magyar tannyelvű iskola önálló intézményként nem működhet tovább Ukrajnában.
Elnémulás Ukrajnában
A románoknak sem tetszik az ukrán nyelvtörvény A román parlament szerint az új ukrán oktatási törvény drasztikusan korlátozza az Ukrajnában élő több mint négyszázezres román közösség jogát az anyanyelvű oktatáshoz, ezért a vonatkozó nemzetközi sza...