Kövekhez menekül a baj elől Oszter Sándor

Számos állami kitüntetés birtokában, negyven évnyi színészi karrierrel a háta mögött szinte csak a balhéiról lehet olvasni. Jellemző, hogy ismét bírósági épület előtt beszélgetünk Oszter Sándorral, aki most éppen egy befolyással való üzérkedés miatt vádlott. A művészen nem látszik, hogy ideges lenne, elalszik majd minden tárgyaláson.

2017. szeptember 20. 7:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Békákkal tüntetnek Oszter ellen A gépek ugyan éppen állnak a birtokon, Oszter Sándor botrányos körülmények között épülő tórendszere körül nem csitulnak a kedélyek. Most látványos tiltakozó mozgalom alakul a településen.
Kiakasztotta a bírákat Oszter Egy újabb magyarázattal késett tegnapi bírósági tárgyalásáról Oszter Sándor. A korábbi meghallgatásokra is rendre késve érkező színésznek számtalan kifogása volt már az eljárás során: hol dugóra, hol ...

Friss hírek
5 évig fogva tartották a családot Kiszabadították az Afganisztánban öt évvel ezelőtt fogságba esett családot. Joshua Boyle-t és feleségét egy terrorista szervezet rabolta el, és éveken keresztül váltságdíjat kért értük. A fogságban négy gyereke született az asszonynak. Az apa beszélt az átélt borzalmakról, az egyik kislányt megölték a terroristák, a feleségét pedig többször .
Megválasztották "Az év vállalatát" "Mérlegen az elmúlt nyolc év" Ez volt a mottója az idei FIGYELŐ TOP200 rendezvényének. A konferenciát díjátadó és nagyszabású gálaest zárta, amelynek díszvendége Orbán Viktor miniszterelnök ...
Káosz az ellenzéki oldalon Mégsem tüntet közösen az ellenzék október 23-án. A nemzeti ünnepen az eredeti tervek szerint a Közös Ország Mozgalom tüntetésén nyolc párt vett volna részt. Ám szép sorban majdnem minden párt visszamondta a részvételt. Egy szakértő szerint ez is azt mutatja, hogy az ellenzéki oldalon csak civakodás és széthúzás .
Megtorpedóznák a konzultációt Zúzzák be a nemzeti konzultáció kérdőíveit és kapcsolják le a konzultáció honlapját, ezt követeli a Helsinki Bizottság, mert állítólag megsértették a személyiségi jogaikat. A kormány szerint a Soros György által támogatott szervezet mindent elkövet, hogy a magyar állampolgárok ne mondhassák el a véleményüket a Soros .
Fiatalokat ölt a havas eső Két egyetemista meghalt, amikor rájuk zuhant egy stadion teteje Bolíviában. A dél-amerikai országra rengeteg havas eső zúdult. A vihar autókat rongált meg, az utcákon pedig hömpölyög a havas villám áradás. ...
Nem csitulnak a lángok Továbbra is kegyetlenül pusztít az erdőtűz Kaliforniában. Napról napra egyre több embernek kell elhagynia az otthonát. Már 25.000-en élnek menedékhelyeken, és várják, hogy véget érjen minden idők egyik legbrutálisabb kaliforniai erdőtüze. A tűzoltók kétségbeesetten harcolnak a lángokkal, de a szeles időjárás nagyon megnehezíti az oltást.

Ezúttal ezért késett a bíróságról Oszter Sándor A színész ezúttal viszont legalább nem aludt el a tárgyaláson.
Oszter Sándor kibékült lányával Nagyon hiányzott neki unokája.
A saját tárgyalásán bealvó Oszter Sándor fedőneve: Nagy Pisztoly Azt is elárulta, hogy a tiltás és a per ellenére tovább építi a tavat.

Top hírek:
Molnár Piroska életmentő műtéten esett át - Először beszélt róla Molnár Piroska szívébe egy pacemakert ültettek be az orvosok.
Aranyér ellen dió, visszérre gesztenye: így használd a legerősebb csonthéjasokat Csodát tesznek a szervezettel, ha jól alkalmazod őket.
Ilyen, amikor a félmeztelen Kate Uptonnak nagyon nem jön be a szexizés - fotók Nem épp úgy sült el a hatalmas mellű modell, Kate Upton legutóbbi fotózása, ahogy arra ő - vagy mondjuk inkább: bárki - számított. A félmeztelen Kate-et ugyanis a Bahamákon fotózták a Sports Illustrated magazin számára, és valamiért úgy érezték, hogy a tengerparti helyszín legizgalmasabb része egy vízben álló szikla.
Könyvek Nem az AZ a legmeglepőbb.
Szabó Zsófi kisfia már a születése előtt megkapta első ajándékát Van egy olyan sejtésünk, hogy Szabó Zsófi az a fajta anyuka lesz, aki elhalmozza ajándékokkal a gyermekét - legalábbis erre utal, hogy ugyan a csöppség még meg sem született, de máris megvan az első ajándék, amit kap majd anyutól: egy hintaló. Zsófi mindezt Insta-oldalán közölte követőivel, méghozzá annak kapcsán, hogy egy babamárka nagykövete lett.
A 657-es járat (Teljes film) Vaughn kislánya beteg, ám nincs pénze a műtétre. A kétségbeesett helyzetben lévő férfi elhatározza, hogy bármi áron, de megszerzi a pénzt...