Durván megalázták Melania Trumpot - Bíróságra vitte az ügyet

Jogi lépéseket tett a first lady a lejárató kampány megszüntetésére.

2017. szeptember 20. 11:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Cicikidobós Melania Trump-jelmezt dobtak piacra - Óriási a botrány A szexinek szánt jelmez sokaknál kivágta a biztosítékot.
Melania Trump kiakasztotta az embereket - Nézd meg, mit viselt tegnap este! Melania Trump kivágta a biztosítékot, és keményen megkritizálták érte.
13 milliót költött plasztikára, hogy úgy nézzen ki, mint Melania Trump Így lehet valakiből instant first lady.
Melania Trump ópiátfüggőket hívott meg a Fehér Házba Szóvivője szerint az amerikai first lady segíteni akarja a drogfüggőség elleni bizottság munkáját, amelyet Donald Trump állított fel az ópiátválság megfékezéséhez.

Harry herceg és Melania Trump közös fotóitól mi érezzük magunkat kellemetlenül Egymás mellé kerültek egy eseményen, amit láthatóan mindketten végigfeszengtek. De volt egy megható pillanat is!
Senki sem érti, mit jelzett a kezével Harry herceg Melania Trump mellett A legvadabb összeesküvés-elméletek kaptak szárnyra a találkozó után.
Melania Trump is kertészkedésbe fogott Elegáns tűsarkú cipőit sportcipőre váltotta pénteken Melania Trump, hogy a helyi gyerekek segítségével zöldségeket szedjen és ültessen a washingtoni Fehér Ház kertjében.
Nagy, rózsaszín izé falta fel Melania Trumpot