Demcsák Zsuzsa felmondott az ATV-nél

A műsorvezető maga döntött a távozás mellett.

2017. szeptember 20. 11:34

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Demcsák Zsuzsa rosszkor volt jó helyen Az ATV hírigazgatóját, Bednárik Imrét a szürreálisra sikeredett Demcsák-Szanyi interjú tanulságairól és arról is megkérdeztük, nem tartotta-e aggályosnak az ATV-t tulajdonló egyház vezető lelkészének ...

Friss hírek
Ninja Warrior - 2. adás 1. rész Elérkezett a második Selejtező, ahol új pályaelemek vártak a Ninja-jelöltekre. Az adás első részében Orbán Szilárd, Tóth Axel Ruben, Rácz Miki, Antal Csabi, Rácz Roland "Cupi", Pákozdi János, Tóth Dávid, Gömöri András Máté, Veszelei Dániel, Torma Árpi, Benkő Mátyás "Rasta Trainer", Szőke Ádám és Horgas Péter küzdhettek meg az akadályokkal.
Szeles idő napsütéssel időjárás-jelentés, 2017. október 23., ...
Tények teljes adás, 2017. október 23., hétfő GYEREKHALÁL - Betonfödém zuhant egy 12 éves kisfiúra, meghalt - egy elhagyott házban játszott a barátaival, hiába ment érte mentőhelikopter, már nem tudták megmenteni az életét. - TRAGÉDIA - Szántott, de a patakba csúszott a traktorral egy férfi Nógrád megyében - a zuhogó esőben dolgozott a szabadnapon is, mert a fiának akart segíteni építkezni a pénzzel.
Megfelelt, mégsem adhat vesét fiának Nem adhat vesét haldokló kisfiának egy próbaidőn lévő férfi. Az atlantai kórház előbb engedélyezte, ám később elhalasztotta az életmentő műtétet, mert a kétéves kisfiú édesapjáról kiderült, hogy megszegte a szabályokat a próbaideje alatt. Hónapokkal eltolták a műtét időpontját, de akkor már lehet, hogy késő .
Ősbemutató az 56-os mártírról Drámai rockopera készült az 1956-os forradalom és szabadságharc hősének, Tóth Ilona tragikus életéről. Az orvostan-hallgatót, két társával együtt 1956-ban letartóztatták, majd gyilkosság vádjával halálra ítélték. Azóta kiderült, hogy ártatlan volt. ...
Nevető görcsöt kaptak a politikusok Emmanuel Macron és államtitkárainak megbeszélésén, a televízió kamerák előtt végezte el a dolgát a francia elnök kutyája. A politikusok persze nevetőgörcsöt kaptak. A napokban nem ez volt az egyetlen, amikor egy magas rangú politikus kellemetlen, vagy vicces helyzetbe került. Vladimir Putyin orosz elnök egy kormánybeszélgetésen nevette el magát.

Megdöbbentő részleteket árult el a műsorvezetőről Demcsák volt kollégája Két hét után ért véget Demcsák Zsuzsa karrierje az ATV-nél, napokkal a botrányos interjúja után, amit először a kevés alvással, majd kóros fáradtsággal és magánéleti problémákkal magyarázott. A műsorv...
Demcsák Zsuzsa és a lapzárta megviccelte az ATV főnökét Az a Demcsák Zsuzsa, akit az ATV nézői látni fognak, nem ugyanaz lesz, mint akit a Mokka nézői megszoktak.

Top hírek:
"Akkora bunda volt" - Kiakadtak a nézők a Sztárban sztár után Ez történt a héten a népszerű show-műsorban.
Tizennyolc milliót keres a lábaival ez a nő fotók Az Instagramjára feltöltött képeivel vette le a lábukról a férfiakat.
Mándy Iván rajongott ezért a magyar színésznőért - A forgatáson ismerkedtek meg Mándy Ivánt és Bodnár Erikát szoros szálak fűzték egymáshoz.
Ennél a 8 fotónál semmi sem mutatja be jobban a kutyák emberi vonásait Hihetetlen fotók mutatják meg, milyen sokrétű az ember legjobb barátjának személyisége.
Benny Hillt szexuális zaklatással vádolja egy punk énekesnő Sorba dőlnek ki a csontvázak a szórakoztatóipar sötét szekrényéből. Most a hetvenes-nyolcvanas évek legendás komikusát, magyar otthonok millióinak is egykori állandó szereplőjét, Benny Hillt vádolja szexuális zaklatással egy angol énekesnő a Mirror szerint.  Hazel O'Connor, a későbbi punkénekesnő és színész, 21 évesen, 1976-ban ment el egy meghallgatásra, amin a Benny Hill Show-ba kerestek lányokat.
Csillagharcos ikrek lepték el a Ninja Warrior akadálypályáját Szappanos Zoli és Szappanos Norbi együtt készültek fel a megmérettetésre. Még egy otthoni akadálypályát is felállítottak. Nem titkolt céljuk, hogy mindenkit ˝lemossanak a pályáról˝. Vajon sikerrel járnak?