Kastélyok - Trükköztek a beszámolókkal

Az ÁSZ Gödöllőn és Keszthelyen talált szabálytalanságokat.

2017. szeptember 20. 11:24

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Felfüggesztett börtönt kapott az orosz férfi, aki ápolókra támadt Keszthelyen Részeg volt.

Friss hírek
A legegészségesebb magok A magokban benne van minden anyag, amely ahhoz kell, hogy egy komplett növény kifejlődhessen belőlük: éppen ezért nagyon táplálóak. ...
Perverzzé tették a világot a negatív kamatok: mindenki hülye, aki megtakarít? Szabó László, a HOLD Alapkezelő (korábban Concorde Alapkezelő) elnöke a negatív kamatokról és azoknak hatásairól beszélt a Portfolio.hu Öngondoskodás Konferencián.
Idén is kérhető fiatal lányoknak a méhnyakrák elleni ingyenoltás A kétadagos oltóanyag azoknak lesz ingyenes, akik betöltötték a 12. életévüket és szeptemberben kezdték meg az általános iskola 7. osztályát.
Ilyen a fokhagymából készült kávé Japán lapinformációk szerint fokhagymából készült kávét fejlesztett ki egy hajdani kávézótulajdonos. Lássuk hát, mit is jelent ez pontosan! ...
A CEU arra kéri a kormányt, írja alá a megállapodást A Közép-európai Egyetem (CEU) vezetőség arra kérte keddi budapesti sajtótájékoztatóján a magyar kormányt, hogy írja alá a New York állammal már letárgyalt, a működésüket lehetővé tevő megállapodást.
Gyulai Miklós: Vágó István ne szórakozzon az apámmal! A 2006-ban elhunyt Gyulai Istvánnak is küldött a kormány konzultációs levelet. A DK-politikus Vágó István viccet csinált ebbôl.

Közel 1,3 milliárd forintos zöldprogram indul Keszthelyen Egymilliárd forint támogatást nyert Keszthely önkormányzata a Festetics-kastély és a Balaton-part közötti zöldterületek, utak és parkolók felújítására, további 270 millió forintból pedig három középül...

Top hírek:
Először lett japán a világ legjobb Air Race-pilótája
Újabb iparágat forgathat fel fenekestül a bitcoin titkozatos technológiája Az új technológiák közül az elmúlt évek egyik legnagyobb sztorija egyértelműen a blockchain alapú technológiák voltak, amelyek valószínűleg már pár éven belül az életünk mindennapi részei lesznek....
Egy cseh biztonsági őr megvert két férfit az üzlet előtt Majd én megtanítalak járni! - üvöltötte az őr verés közben a kerekesszékes férfinek.
Cristiano Ronaldo és Harry Kane egyelőre osztozik a show-n A Tottenham szerezte meg a vezetést, de a Real Madrid a szünet előtt egyenlített.
Szabó László, a Hold Alapkezelő elnöke: volt már részvény-vásárlási láz Magyarországon
Követ szállító teherautóval ütközött egy autó Miskolcon, azonnal meghalt a sofőr A két jármű frontálisan ütközött.