A legénységgel együtt találták meg az első világháborús tengeralattjárót

A legénység maradványaival együtt találtak meg egy első világháborús német tengeralattjárót Belgium partjainál - közölte kedden Carl Decaluwé, Nyugat-Flandria kormányzója. A lelet védelme érdekében a hatóságok nem hozzák nyilvánosságra a hullámsír pontos koordinátáit.

2017. szeptember 20. 10:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Belgium nem ad több pénzt a palesztinoknak Felfüggesztette Belgium a palesztin területeken folyó iskolaépítésekhez nyújtott támogatását, miután kiderült, hogy egy belga támogatással korábban felépített oktatási intézményt az átadás után átneve...
Leállt Belgium működése A megszorítások ellen tiltakoznak - nem csak a közalkalmazottak. Leállt a tömegközlekedés, a posta, sok tanár nem tartja meg óráit.
Eddig ez a 15 válogatott jutott ki a 2018-as oroszországi vb-re Afrika: Egyiptom, Nigéria Ázsia: Irán, Japán, Dél-Korea, Szaúd-Arábia Észak- és Közép-Amerika: Mexikó, Costa Rica Dél-Amerika: Brazília Európa: Oroszország (házigazda), Belgium, Németország,...
Hétgólos meccsen nyert Belgium, kiütötték a kiscsapatokat - videó Feröer nem tudta megverni Lettországot, maradtunk harmadikak a csoportban.
Belgium betiltotta az összes szintetikus drogot Királyi rendelet tiltotta meg a szintetikus anyagokból készülő tudatmódosító szerek terjesztését, birtoklását és használatát.

Tenisz Davis Kupa: idegenben játszanak a mieink a belgákkal Eldőlt, hogy a magyar Davis Kupa-válogatott idegenben lép pályára Belgium csapata ellen jövő februárban, a világcsoport nyolcaddöntőjében.
Elfogtak egy ISIS-toborzót Brüsszelben A brüsszeli nemzetközi repülőtéren letartóztattak egy fiatalembert, az Iszlám Állam terroristáinak feltételezett toborzóját, aki Belgium területén akart támadásokat elkövetni.
Warezellenes rendőrséget indíthat Belgium Állami munkacsoport foglalkozhatna a webhelyek folyamatos blokkolgatásával.
Német tengeralattjáró roncsára bukkantak Még az első világháborúban süllyedt el Belgium partjainál. Szinte tökéletes állapotban van.
Tsonga győzelmével döntősök a franciák a Davis-kupán Belgium vagy Ausztrália lesz az ellenfél.